Olivia Culpo este „Cea mai mai sexy femeie din lume în 2019”, potrivit revistei Maxim | Foto

  de - | 27 iunie 2019, 12:24 PM | Beauties | Monden

  0

  Olivia Culpo este pe locul 1 în topul Hot 100 al revistei Maxim, în 2019. Lista celebrează cele mai puternice și frumoase femei din cultura pop.

  La aflarea veștii, modelul de 27 de ani a scris pe Instagram:

  „Întotdeauna am privit Maxim Hot 100 cu admirație. Au fost atâta femei deștepte, frumoase și de succes în acest top, care m-au inspirat de-a lungul anilor, așa că să fiu acum pe această copertă înseamnă atât de mult pentru mine. Încă nu-mi vine să cred!”

  „Mulțumesc @maximmag pentu oportunitate și tuturor celor care au lucrat cu mine la acest proiect”, a scris Culpo.

  Olivia Culpo (n. 8 mai 1992, Cranston, Rhode Island) este o americană care la un concurs de frumusețe a câștigat în anul 2012 titlul de Miss USA, iar în același an este aleasă Miss Universe.

  Sursa: profm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.