sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Poenaru: „Respectăm Mioveniul, dar suntem supărați că am pierdut două puncte”

  de Lucian Dănilă | 30 august 2022, 7:54 PM | Sport

  0

  Declarație cel puțin ciudată a antrenorului echipei UTA, Ilie Poenaru, după meciul de la Mioveni, meci încheiat la egalitate. UTA a avut noroc pe final, atunci când atacantul gazdelor, Krasniqi, a irosit un penalty dictat la un fault clar al lui Chindriș la Pop.

  Puteam să pierdem și acest punct. Ne-am descoperit puțin pe final, ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Jucătorii și-au pierdut un pic cumpătul, am fost dezorganizați la un moment dat și n-am mai avut reacția necesară.

  Respectăm Mioveniul, dar suntem supărați că am pierdut două puncte. Am dominat jocul, dar n-am avut acea claritate. Și căldura a fost mare, sunt factori care pot influența jocul”, spune Poenaru.

  În afara golului marcat de Otele, UTA nu și-a creat nici o ocazie importantă de gol la poarta lui Popescu.

  Tehnicianul echipei arădene a comentat și arbitrajul, arbitrul Marian Barbu având unele decizii discutabile, așa cum a fost acel „doar cartonaș galben” la faza la care Garutti i-a produs o fractură de piramidă nazală lui Raul Șteau.

  Se putea da mai mult pentru faultul la Șteau, are fractură în două locuri și nu este OK doar cartonaș galben. Din ce mi s-a transmis, este penalty la Garutti, un henț, nu înțeleg de ce VAR-ul nu intervine.

  Consecutiv, de patru etape, suntem dezavantajați puțin câte puțin. Șteau arată destul de rău acum. Nu cred că suntem puși la punct atât de bine cu VAR-ul”, a spus Ilie Poenaru.

  Antrenorul Bătrânei Doamne a lăudat evoluția compartimentului defensiv al echipei sale, spunând că „Benga și Chindriș au făcut un nou joc foarte bun”, deși Chindriș a greșit grav de cel puțin trei ori în acest meci.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.