duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „Rareș Pop a venit mai târziu la Mioveni pentru că a avut examene”

  de Lucian Dănilă | 17 mai 2023, 6:36 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Rareș Pop a fost, din nou am putea spune, unul dintre jucătorii care au influențat decisiv soarta rezultatului de la Mioveni. Primul gol, cel marcat de Hoxhallari, a rezultat în urma unui corner obținut inițial de Rareș, după care jucătorii din Mioveni au mai trimis o dată mingea în corner, dar de pe partea cealaltă.

  Cel de-al doilea gol a plecat din piciorul aceluiași Rareș Pop, juniorul arădean plecând într-o cursă de aproximativ 40 de metri de undeva de lângă careul echipei UTA, a pasat excelent pentru Postolachi și atacantul moldovean a stabilit scorul final.

  Rareș, însă, nu a plecat împreună cu echipa spre Mioveni. Dacă coechipierii săi au plecat la orele amiezii, seara, juniorul Bătrânei Doamne era încă la Arad și a plecat spre Mioveni sâmbătă. Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, a explicat de ce a plecat Rareș mai târziu: „Rareș Pop a plecat mai târziu spre Mioveni pentru că a avut examene. Nu am schimbat ora antrenamentelor pentru un singur jucător, dar el a s-a antrenat bine. Până acum nimeni nu l-a protejat, era și la școală și la antrenament, doar el știe săracul… El a cerut să trecem antrenamentul cu o oră mai devreme, dar știu că el își dorește însă nu poate. Să-l lăsăm să se concentreze el pe examene. Nu a avut norocul meu. Tata voia să mă fac sudor și era școală profesională acolo unde se intra fără examen. Era o clasă de electrotehnică unde erau 5 pe un loc și am reușit acolo.

  L-am întrebat pe Rareș, băi tu ai vreun 5 la școală? Mi-a zis că nu. Dar 6 ai? Nu, a zis el. Are 7. L-am întrebat la ce are 7, la muzică sau la sport? Este un copil special de care trebuie să avem grijă”.

  Rareș va fi pe teren și în meciul cu FC Universitatea 1948 Craiova, ultimul pe care îl dispută UTA în play-out, meci care se va disputa vineri de la ora 20 pe arena „Francisc Neuman”. Pentru a fi sigură de locul 13, UTA are nevoie de cel puțin o remiză, rezultat la care și echipa olteană va termina play-out-ul pe primul loc și va disputa pe teren propriu barajul pentru Conference League.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.