sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Dumitrescu spune care este singurul club la care ar fi dispus să mai lucreze: „M-aș fi dus doar la UTA”

  de Lucian Dănilă | 15 octombrie 2023, 4:34 PM | Sport

  2

  Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu a vorbit despre singurul club din România unde ar fi fost dispus să meargă. În vârstă de 54 de ani, specialistul Digi Sport, a dezvăluit că UTA era singurul club la care ar mai fi acceptat să lucreze.

  Ilie Dumitrescu a spus că ar fi venit la Arad în cazul în care Simion Apreutese ar fi preluat conducerea clubului. Discuțiile au apărut în contextul în care s-a vehiculat infomația că este dorit în conducerea clubului FC Argeș.

  Nu m-a contactat nimeni de la FC Argeș și nu intră în discuție o astfel de poziție. M-aș fi dus doar la UTA Arad pentru o relație de prietenie cu Simion Apreutese. Altfel, momentan nu mă interesează o astfel de ofertă”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Iamsport.ro.

  În cazul în care grupul de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada ar fi preluat clubul UTA, Ilie Dumitrescu ar fi fost învestit în funcția de președinte al grupării arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.