duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: Sub falsa mască a eficientizării serviciilor Primăriei, se ascunde războiul tăcut Falcă-Bibarț pentru supremație în partid

  de - | 29 iunie 2021, 9:00 PM | Comunicate contra cost

  1

  „PSD Arad nu poate fi de acord și nu va vota, în ședința CLM de miercuri, disponibilizările preconizate de primarul Bibarț la nivelul serviciilor Primăriei. După ce PNL a distrus o țară întreagă, agricultura, economia, sănatatea, cultura, acum dă undă verde la concedieri, sub diferite pretexte. Asta merită românii în opinia lor după ce viața devine pe zi ce trece tot mai grea.

  Și din acest motiv nu îi vom potența lui Bibarț supremația în PNL-ul local, în războiul tăcut cu Gheorghe Falcă, pentru că sub falsa mască a eficientizării activității instituțiilor, se ascunde de fapt tentativa de a elimina din Primărie o echipă fidelă fostului primar. Mutarea e politică și nu are nicio treabă cu reducerea costurilor.

  Dar haideți să vedem de unde vrea să taie Bibarț. De la Direcţia de Asistenţă Socială, ca mai apoi să ascută foarfeca la Cantina Socială. Adică exact din zona vulnerabilă, locuri unde Primăria chiar ar putea să dea o mână de ajutor arădenilor cu probleme de venituri. Adică taie tot pe fâșia săracului!

  Cât privește Poliția Locală acolo mișcarea e din nou gândită atent și e profund politică, pentru că a devenit o cutumă ca primarii liberali să-și subordoneze în mod clientelar structurile polițienești aflate în subordine. O nouă rundă pe tabla de șah Falcă-Bibarț. La o lună de la teribilul atentat de la Arad, primarul nu a învățat nimic ! În loc să fie preocupat de siguranța cetățeanului gândește mișcări de adjudecare a teritoriului. PSD Arad nu poate gira așa ceva. Ne dorim un corp polițienesc profesionist, legalitate și protecție, totul sub umbrela siguranței arădenilor.

  Pe de altă parte, vom vota cu conștiința liniștită restructurările de la Centrul Municipal de Cultură, organ de propagandă PNL, care numai cultură nu face, mai ales de când a devenit eminamente o jucărie liberală. Prin tonul imprimat, instituția a decredibilizat actul de cultură în Arad prin emanarea unui aer proletcultist, potrivit doar pentru tipul de populism primitiv al liderilor PNL.
  Am fost și am rămas sinceri cu arădenii, iar de la tribuna CLM nu vom face altceva decât să le reprezentăm în mod onest interesele.”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad Ilie Cheșa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.