Ilie Cheșa: Administrația Bibarț are obligația de a respecta cu strictețe termenul de finalizare a noului pod peste Mureș, adică 2023

  de - | 14 mai 2021, 11:27 AM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierii PSD Arad au votat ieri favorabil în ședința CLM pentru construcția noului pod peste Mureș, avertizând în schimb administrația Bibarț că este obligatorie respectarea termenului de finalizare a lucrării, respectiv 2023. În același timp, echipa social democrată și-a exprimat rezervele față de împrumutul de 100 milioane de lei, care reprezintă cofinanțarea Aradului pentru execuția lucrării și care se traduce printr-o nouă îndatorare a arădenilor.

  Din start vreau să subliniez faptul că PSD Arad nu se opune dezvoltării urbei iar votul nostru exprimă exact acest lucru. Totul este însă cu un mare DAR ! Nimic nu indică faptul că am putea avea încredere în administrația liberală și în spusele primarului Bibarț. Iar reținerile vizează atât sinceritatea edilului cât și competența sa. Avem atâtea exemple în trecut în care s-au pierdut bani europeni pentru că lucrarea nu a fost finalizată la vreme sau a fost executată în condiții necorespunzătoare. Podul este o investiție necesară și este un obiectiv important pentru Arad, fără îndoială, însă acceptul nostru nu dă un credit în alb administrației Bibarț. Vom fi în permanență cu ochii pe echipa care va gestiona lucrarea și insistăm ca Primăria să respecte cu strictețe termenul, adică 2023”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad, Ilie Cheșa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.