Îl știți pe Azorelul lui Igaș de la doi ș`un sfert?… N-aţi pierdut nimic!

  de Andrei George | 9 aprilie 2014, 10:59 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Când zicem „Azorel de la doi ș`un sfert” nu ştiţi despre cine vorbim, aşa-i?…
  Lasă că ştie cine trebuie.
  Agent obscur de poliţie de frontieră fără viitor, uomu o fost zburat din sistem după ce, urmare a unei acțiuni de asanare – scuzați (c)rima -, o fost prins în cașcarabetă „cu suma de una sută euro – partea sa din foloasele necuvenite primite de întregul grup infracțional (respectiv tăți care erau la lucru în ziua aia! – nota lui Pandelea) însumând 4000 de euro / zi” – cum scriu rapoartele.
  Măruntul personaj o fost recuperat de Igaș, care nu numai că l-o spălat, l-o făcut ca nou și i-o colorat mintea în celebrul portocaliu de Pecica (un fel de rudă cromatică mai toantă a Albastrului de Voroneț), dar, în 2010, cu prilejul strigării apelului bocancilor, l-o făcut ofițer și l-o plasat la ditamai DGIPI – mai cunoscută publicului larg drept Academia de înalte prăduieli „doi ș`un sfert”.
  Acuma, că i s-o golit cu totul debaraua de ciolane lui Traian (nu ma întrebați „care Traian?”, că mă încurcați în logică!), Azorel ăsta, OM de casă de felul lui, vrea… unde altundeva?!… acasă – unde Dumnezo o fi aia! Și-o și înaintat demisia „de onoare” și o scris cu mâna lui că vrea să plece „depășit fiind de situație și nefăcând față stilului managerial al actualului șef de serviciu.”
  De aia zic că n-aţi pierdut nimic dacă n-aţi auzit până acuma de el: pleacă. Mâine o să-i treacă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.