miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Huawei spune că P40 Pro va fi cel mai puternic smartphone 5G de pe piață

  de Special Arad | 3 martie 2020, 8:11 AM | IT

  0

  (foto: huawei.com)

  CEO-ul Huawei, Richard Yu, spune că telefonul Huawei P40 Pro va fi „cel mai rapid smartphone de pe piață”. O declarație care pune pe multă lume în încurcătură, atunci când ne așteptăm ca smartphone-ul să vină cu un procesor Kirin 990 5G, același procesor aflat și pe Huawei Mate 30 Pro. Smartphone-ul va fi dezvăluit oficial la un eveniment la Paris la sfârșitul lunii martie. Huawei nu va participa la Mobile World Congress 2020 de la Barcelona din cauza virusului corona.

  CEO-ul Huawei, nu este deloc un novice în domeniu care să lanseze informații de acest fel fără acoperire pentru a descrie produsele sau aspirațiile companiei chineze. Potrivit PhonAndroid, Richard Yu a confirmat numele Huawei P40 și P40 Pro și pentru site-ul american AndroidAuthority, afirmând în același timp că P40 Pro va fi „cel mai puternic flagship 5G din lume”. Dar ce înseamnă acest lucru cu adevărat?

  Pe hârtie și pe baza datelor făcute de mai mulți specialiști, nimic nu poate explica acest potențial salt al performanței. Următorul smartphone Huawei va veni într-adevăr cu un procesor Kirin 990 5G aflat deja pe Huawei Mate 30 Pro. Există totuși câteva posibilități. Probabil Huawei a sporit frecvența procesorului Kirin 990 așa cum a făcut Qualcomm, de exemplu, cu variantele „+” ale procesoarelor sale, cum ar fi Snapdragon 855+.

  De asemenea, Huawei poate adăuga o memorie RAM mai rapidă și o altă tehnologie de stocare pe dispozitivele sale pentru a obține performanțe suplimentare. Cu excepția cazului în care comentariile lui Richard Yu nu au fost interpretate greșit și liderul vorbea de fapt despre puterea conectivității 5G.

  Știm, de asemenea, că, dacă nu se întâmplă ceva drastic de acum și până pe 26 martie, Huawei P40 Pro nu va veni cu aplicații Google sau Play Store din cauza interdicției comerciale din SUA. Cu toate noile performanțe vehiculate de Richard Yu, lipsa acestora va face ca noul smartphone al companiei chineze să nu se poată ridica la nivelui seriei Samsung Galaxy S20. La nivelul unui Samsung Galaxy S20 Ultra nici nu intră în discuție! Vom afla mai multe peste mai puțin de o lună.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.