duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Hoții care au furat 30.000 de euro dintr-un Rolls Royce, într-un peco din Arad, au fost arestați. 5.000 de euro au fost recuperați pentru că au fost scăpați pe jos

  de Ioana Costaș | 18 ianuarie 2024, 9:41 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Doi dintre cei trei hoți care au furat în noaptea de 16 spre 17 august 2023, o borsetă de tip plic în care se aflau 30.000 de euro, dintr-un autoturism marca Rolls Royce, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Făptașii sunt cercetați pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Tâlhăria a avut loc într-o stație de alimentare cu carburanți situată în afara municipiului Arad, partea vătămată fiind un bărbat din municipiul București, aflat în trecere prin Arad.

  Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad care a stabilit că în data de 17 august 2023, în jurul orei 00:15, autori necunoscuţi, având cagule de culoare neagră pe faţă, prin ameninţarea persoanei vătămate S.I.M cu bastoane telescopice şi prin tăierea a trei anvelope ale autoturismului marca Rolls Royce, au sustras din acest autoturism o borsetă de tip plic, în care se afla o sumă de bani, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro, din care suma de 5.000 euro a fost recuperată deoarece autorii au scăpat banii pe jos.

  Prin ordonanţa din data de 9 ianuarie 2024, confirmată de procuror, organele de cercetare penală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de faţă de numiţii C.V, M.F şi J.M, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 15 ianuarie 2024 a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 18 ianuarie 2024, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţii C.V şi J.M, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”.

  Pe numele unuia dintre cei trei – este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din județul Galați – exista un mandat european de arestare pentru infracțiuni săvârșite pe teritoriul Germaniei.

  Citește și: Tâlharii care au jefuit un bărbat de 30 de mii de euro într-o benzinărie din Arad, prinși de polițiștii arădeni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.