duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Tâlharii care au jefuit un bărbat de 30 de mii de euro într-o benzinărie din Arad, prinși de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 17 ianuarie 2024, 4:23 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  (foto: arhivă)

  Comunicat IPJ Arad. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, împreună cu cei ai Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați 2 bărbați, de 30 și 67 de ani, ambii din județul Galați, care, în noaptea de 16/17 august 2023, într-o stație PECO din afara municipiului, ar fi deposedat, prin amenințări cu obiecte contondente, un bărbat de 35 de ani, de suma de 30.000 de euro.

  În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării de măsuri preventive. Din verificări, a reieșit că pe numele bărbatului de 67 de ani există un mandat european de arestare, pentru infracțiuni săvârșite pe teritoriul Germaniei, urmând a fi luate măsuri de urmare.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru tâlhărie calificată.

  Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Institutului Național de Criminalistică din cadrul Poliției Române, Inspectoratului de Poliție Județean Galați și Biroului de Analiză a Informațiilor Arad.

  UPDATE

  Cei doi tâlhari au comis jaful într-o benzinărie Petrom din Pecica, iar aceștia au primit mandat de arestare preventivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. As vrea sa intreb chiar atât de multi bani primiti de la acele reclame ce nici una nu are vreo relevanta ,iar in spatele lor sunt doar înșelătorii.
   Sau daca sau câștigat asa mulți bani de cum se spune acolo le-ați folosit și voi, sunt curios.
   Vorbesc de cele ce sunt înainte de comentarii.
   As fi vrut sa cred ca profesionalismul la acest ziar online sa fie la fel ca si multe din articolele ne comandate de x personaje politice doar de dragu de a fi scoși competenți si de fapt ei sunt de o incompetenta crasa.

   0 voturi
   +1
   -1
   • Imi permit să vă răspund, domnule Sever. Din păcate, aceste reclame pe care le publicăm, sunt necesare funcționarii acestui ziar. În momentul în care vom considera că publicitatea de altă natură va fi acoperitoare pentru nevoile de funcționare, le vom opri. Nu o dată ne-am cerut scuze pentru ele, fiind deranjante. Dar, vă rugam sa cititi continutul articolelor si sa incercati sa nu va enervati cu altele. Să aveti un an bun!

    +6 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.