Hlistei: „Mă bucur că am ajuns în Liga 1. Sper să învăț multe și repede”

  de Lucian Dănilă | 28 July 2016, 12:16 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Cătălin Hlistei urmează să semneze un contract cu Pandurii Târgu Jiu, echipă care se pregătește pentru meciurile cu campioana Astra și cu Maccabi Tel Aviv în Europa League.

  UTA va obține niște bani din acest transfer (n.r. încă nu știm câți), iar pentru Cătălin Hlistei este o șansă uriașă pentru a face pasul spre fotbalul mare. Chiar dacă a avut un sezon destul de șetrs în liga secundă, Cătălin le-a atras atenția celor de la Pandurii în meciul direct din Cupa României. În plus, la fel ca și colegul său de la Târgu Jiu, George Pirtea, Cătălin are și avantajul de a putea fi folosit ca și jucător Under 21, el fiind născut în luna august 1994.

  Drumul lui Hlistei se intersectează cu cel al unuia dintre cei mai buni fotbaliști români din ultimii ani, Lucian Sânmărtean. De asemenea, el va fi coleg și cu George Țucudean, arădeanul semnând și el cu gruparea din Târgu Jiu, dar și cu George Pirtea de la Șoimii Pâncota.

  „Sper să învăț multe și repede. La Pandurii aș avea colegi cu experiență mare la nivelul Ligii 1 și tot aici a ajuns și Lucian Sânmărtean, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai României, de la care cu siguranță voi avea foarte multe de învățat. M-aș bucura să joc în Liga 1 și îmi doresc ca în scurt timp să ajungă și UTA acolo. Sper ca astăzi să se rezolve toate problemele legate de transferul meu”, spune Cătălin Hlistei, care în aceste momente se află la Târgu Jiu unde așteaptă să semneze cu noua sa echipă.

  Hlistei a evoluat la UTA încă de la începutul noului proiect, el fiind unul dintre principalii artizani ai promovării în Liga a 3-a și apoi în Liga a 2-a.

  hlistei 2

  FOTO: Cătălin Hlistei într-una dintre fazele care probabil l-au propulsat spre Pandurii, chiar în meciul direct din Cupa României

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.