duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Imaginea lui Hlistei după operația la nas este șocantă. Briliantul lui UTA se simte, însă, bine…

  de Lucian Dănilă | 3 decembrie 2014, 3:38 PM | Recomandările editorilor | Sport

  4

  Cătălin Hlistei a fost operat la nas și nu a putut evolua în partida amicală pe care UTA a câștigat-o astăzi, pe terenul Șega, contra celor de la Ineu. „Brilliantul” poartă o mască protectoare și spune că resimte dureri.

  „Este bine, dar am dureri. E normal. Sper să treacă cât mai repede, iar atunci când reluăm pregătirile să fim cu toții sută la sută și să terminăm campionatul pe primul loc pentru a mai putea adăuga o promovare cu UTA”, spune talentatul fotbalist al Bătrânei Doamne.

  „Vreau să vedeți un alt Cătălin Hlistei în retur. Unul care să realizeze și mai multe lucruri bune pentru această echipă, unul care să își ajute echipa și să marcheze cât mai multe goluri”, a continuat el.

  Vedeți în fotografiile de mai jos cum arată Cătălin după operație

  hlistei operat 1 hlistei operat 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „• Pentru că nu ne interesează în primul rând publicitatea – calitatea informațiilor fiind prima și cea mai importantă dintre cerințe.”
   …de aceea puneti titluri de rahat „agatatoare”, cersetoare de click-uri, de prost gust, „vezi aici”, soc, etc ????
   azi e ultima oara cand ma vedeti pe site aici.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.