duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hermannstadt a bătut Argeșul! Gură de oxigen pentru UTA și pentru Chindia

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2023, 5:20 PM | Sport

  0

  FC Argeș s-a apropiat amenințător de locurile de baraj după ce a trecut în meciul din etapa trecută de Chindia, cu scorul d e1-0, prin golul marcat de Grigore Turda.

  Victoria din acel joc a adus-o pe FC Argeș la doar un punct distanță de UTA și la două de Chindia, echipele aflate pe locurile de baraj. Astăzi, însă, gruparea antrenată de Bogdan Vintilă a pierdut la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 2-1, iar Chindia și UTA respiră ușurate că indiferent de rezultatul partidei de mâine nu vor ajunge la finalul acestei etape pe o poziție direct retrogradabilă.

  Astfel, partida de mâine de la ora 14.00 dintre Chindia și UTA are toate ingredientele unei finale. Cine va câștiga va lua o opțiune importantă pentru evadarea din zona locurilor direct retrogradabile, în timp ce o remiză le-ar ține pe ambele în acea zonă periculoasă.

  Hermannstadt a condus cu 2-0 la pauză după golurile lui Limaj (11) și Paraschiv (38), ir în repriza a doua FC Argeș a redus din diferență prin Koubemba în minutul 61, dar nu a mai avut puterea să egaleze.

  Vezi clasamentul din play-out:

  clas 12 4

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.