Gyuszi Balint: „Rămânem cu această urmă de tristețe”

  de Lucian Dănilă | 19 July 2021, 9:26 AM | Sport

  0

  UTA a remizat cu Farul în primul joc din noul sezon al Ligii 1. A fost un meci echilibrat, dar în care UTA și-a creat mai multe situații, a pus presiune pe careul lui Tordai, dar s-a lovit de aceeași meteahnă pe care am întâlnit-o și în sezonul trecut la meciurile de pe teren propriu: ineficiența.

  Se poate discuta despre faptul că golul lui Hora putea fi validat, fază la care arbitrul Bârsan a decis că a fost fault la portar. Tot așa, Hagi a vorbit despre un fault în careul echipei UTA, atunci când Larie și Medjimorec au căzut după ce s-au ținut reciproc.

  „Un joc echilibrat, cu o abordare tactică bună din partea noastră, cu toate că ne-a lipsit golul și acea sclipire în ultimii 25 de metri. Am reușit să blocăm destul de bine jocul de posesie al celor de la Farul, o echipă ce stăpânește foarte bine această armă, a controlului mingii. Am început jocul foarte bine, a fost acea bară a lui Miculescu în secunda 10-15, am mai avut apoi și alte situații, rămâne această urmă de mică frustrare pentru că am evoluat în dublă superioritate și nu am reușit să concretizăm niciuna dintre situațiile pe care ni le-am creat către finalul jocului”, a spus Gyuszi Balint la finalul jocului cu Farul.

  „Atmosfera a fost una senzațională, exact așa cum ne gândeam și ne așteptam că va fi. Le mulțumim pe această cale suporterilor pentru că ne-au sprijinit, ne-au încurajat, din primul până în ultimul minut și rămânem cu această urmă de tristețe că nu am reușit să-i facem pe fanii noștri să plece pe deplin mulțumiți de la stadion.

  E clar că au așteptat și ei o victorie astăzi, dar este un punct, un început de drum care ne dă speranțe, cu multe momente de joc bun. Și trebuie să privim cu încredere spre ceea ce ne așteaptă în viitorul imediat”, a mai spus Balint.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.