Gyuszi Balint: „Am încredere că Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc va redeveni un club respectat”

  de Lucian Dănilă | 26 octombrie 2020, 8:42 AM | Sport

  0

  Două victorii și două remize obținute în ultimele patru jocuri din Liga 1 au urcat-o pe UTA până pe loc de play-off în clasament. Mai a rămas de disputat un singur joc din etapa a 8-a, cel dintre FCSB și Hermannstadt, meci care dacă se încheie cu victoria grupării bucureștene o menține pe UTA pe loc de play-off.

  „Poziția din clasament este relativă”, spunea antrenorul Gyuszi Balint după meciul cu Chindia, câștigat de arădeni cu 1-0. Are dreptate Balint, campionatul fiind unul care stă sub semnul echilibrului. Între locul 5 ocupat de Botoșani și locul 12 ocupat de Poli Iași este o distanță de doar două puncte. Totuși, UTA a arătat potențial în aceste ultime meciuri, iar creșterea de formă este vizibilă atât în jocul prestat cât și în rezultate.

  Gyuszi Balint a postat pe pagina lui de Facebook un text cu referire la prima victorie obținută de UTA pe noua arenă „Francisc Neuman”:

  „Ziua de 24 octombrie 2020 va intra, probabil, in cartea de istorie a acestui club minunat, UTA Arad. Noul stadion Francisc Neuman a cunoscut pentru prima data sentimentul victoriei echipei fanion a Aradului, chiar daca ea a fost obtinuta intr-o atmosfera nedemna de spiritul acestui club, insa tribunele goale sunt impuse de acest context pandemic… Nu a fost usor, la fel cum niciun meci de pana acum nu a fost usor, la fel cum nu va fi deloc usor nici in continuare. Insa, eu am incredere ca Batrana Doamna a fotbalului romanesc va redeveni un club respectat, iar noua arena din cartierul UTA va cunoaste curand freamatul adevaratilor suporteri utisti!”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.