marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Golul care a făcut înconjurul planetei! Romario Moise, un nume despre care s-a vorbit în toată lumea după „bijuteria” de la Reșița

  de Lucian Dănilă | 28 octombrie 2019, 6:11 PM | Sport

  0

  Romario Moise este numele despre care s-a vorbit cel mai mult în fotbalul românesc în ultimele 24 de ore. Fotbalistul împrumutat de UTA de la Astra Giurgiu a marcat două goluri senzaționale la Reșița, dar ultimul, înscris în minutele de prelungiri cu o execuție fantastică, a fost prezentat pe toate continentele!

  Au scris despre Romario jurnaliștii de la AS, golul a fost prezentat și pe ESPN, canalul de sport american, în Marea Britanie și chiar în Maroc.

  „Am văzut mingea în aer şi că sunt destul de aproape de poartă şi am zis să încerc, de ce nu?”, a explicat Romario Moise după meci.

  ESPN: „Reţineţi numele şi execuţia! Acest mijlocaş în vârstă de 24 de ani, pe nume Romario Moise, a înscris un golazo senzaţional din afara careului, în Liga 2 din România. Echipa sa, UTA, a câştigat cu 3-2 la Reşiţa”.

  David F. Sanchidrian, jurnalist AS: „Acesta este Romario Moise, jucător în România, la echipa UTA. Tocmai a reuşit un gol senzaţional”.

  romario 2

  Liga Maroc: „Gol fantastic în Liga 2 din România. Romario Moise a reuşit o foarfecă spectaculoasă pe stadionul din Reşiţa, când scorul era 2-2”.

  Time24 News: „Foarfecă senzaţională în Liga 2 din România! Romario Moise a profitat de o neglijenţă a fundaşilor de la Reşiţa şi a reuşit o foarfecă splendidă, din afara careului”.

  Dar iată ce a declarat Romario Moise imediat după meci pentru TV Arad:

  „Am fost echipa mai bună şi am arătat şi un fotbal mai bun până la momentele proaste pe care nu ni le explicăm nici noi. Am mai încercat şi la antrenamente execuţii de acest gen, dar nu mi-am pus în cap să dau gol astfel. Dar, am văzut mingea în aer şi că sunt destul de aproape de poartă şi am zis să încerc, de ce nu? Dacă nu încerci, nu reuşeşti. Într-adevăr, când marchezi ieşi mereu în evidenţă, eşti lăudat, dar poţi avea o evoluţie bună, în folosul echipei şi când nu dai goluri. Nu e vorba despre cine marchează şi cine ratează, suntem o familie . Ne asumăm eşecurile şi reuşitele împreună, sperăm să mergem din victorie în victorie şi să ne îndeplinim obiectivele” (Romario Moise).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.