Gimnaziul și liceul de la „Peda” trec pe scenariul roșu

  de Raluca Medeleanu | 10 octombrie 2020, 8:06 PM | Educaţie

  0

  După ce săptămâna trecută anunțam că directorul de la Colegiul Național Preparandia Dimitrie Țichindeal a fost nevoit să rămână în izolare, dat fiind faptul că a fost depistat cu coronavirus, iată că acum aflăm tot de la acesta că au fost depistați pozitiv și 6 elevi de la școala respectivă, lucru ce a determinat trecerea orelor de gimnaziu și de liceu din unitatea de învățământ arădeană în scenariul roșu, adică la predarea exclusiv online, timp de două săptămâni.

  Orele de curs din clădirea de pe Lucian Blaga nu au fost afectate.

  Iată anunțul directorului, respectiv al directorului adjunct, adresat părinților și elevilor:

  „Vă anunțăm că în ultima săptămână în școala noastră au fost confirmate primele 6 cazuri pozitive de Covid, dintre care 5 elevi din clase de liceu. Conform reglementărilor în vigoare, urmare a consultărilor de astăzi cu DIrecția de Sănătate Publică, prin hotărârea Consiliului de Administrație, începând de luni 12.10.2020 toate clasele ce au cursuri în clădirea principală situată pe Bd. Dragalina 5-7, trec în scenariul roșu, adică online, pe o durată de două săptămâni. Clasele primare din clădirea situată pe str. L. Blaga nr. 9, respectiv clădirea mică de pe Bd. Dragalina, își desfășoară activitatea integral la școală. Modalitatea de desfășurare online a cursurilor va fi transmisă în timp util pe grupurile claselor. Vă rugăm ca în această perioadă extrem de dificilă, să respectați cu maximă responsabilitate toate regulile de protecție și izolare. Vă asigurăm că în acest moment școala nostră consideră drept primordiale sănătatea și siguranța copiilor și a personalului școlii. Vă mulțumim pentru concursul pe care îl dați cu toții pentru realizarea acestui deziderat.

  Director, prof Sorin Haiduc Director adj. prof Larisa Chițu”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.