Gigi Becali, „demn de amploarea şi complexitatea preluării” brandului Arsenie Boca, spune proprietarul

  de Special Arad | 30 mai 2018, 12:46 PM | Recomandările editorilor

  1

  Nu este vorba despre arădeanul Daniel Gheorghe, singurul deținător al licenței în România și în toată Europa, ci chiar despre Andor Sandor, reprezentant legal al ADDITIONAL WORLDWIDE CARE SERVICES LTD, firma care deține mărcile înregistrate „Arsenie”, „Boca Părintele” și ilustrația industrială cu chipul duhovnicului. Se pare că nu pentru mult timp. Proprietarul a anunţat că negociază cu Gigi Becali.

  Andor Sandor crede că Gigi Becali este „un român demn de amploarea şi complexitatea preluării şi continuării drumului Părintelui Arsenie Boca în România”.

  Se pare că marca Arsenie Boca va ajunge în posesia lui Gigi Becali în cel mai scurt timp. Andor Sandor speră ca „prin bunăvoinţa lui Dumnezeu şi cu sprijinul poporului român, George Becali să fie guvernatorul brandului părintele Arsenie Boca”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.