luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gheorghe Stoian, noul prefect al Aradului. Acesta a depus jurământul în Sala Ferdinand | Foto

  de Lucian Dănilă | 12 decembrie 2019, 2:37 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  6

  Gheorghe Stoian este, începând de astăzi, noul prefect al județului Arad, în locul Florentinei Horgea. Ieri, în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ, acesta a depus jurământul, în prezența lui Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, Ionel Bulbuc, viceprimarul municipiului Arad, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean și a Olimpiei Popa, subprefectul Aradului.

  Citirea Hotărârii de numire în funcție a fost făcută prin intermediul unui „video call”, prin care au vorbit ministrul de Interne, Marcel Vela, vicepremierul Raluca Turcan și șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă și premierul Ludovic Orban.

  După depunerea jurământului, Gheorghe Stoian a luat cuvântul, afirmând că își dorește, în mandatul său, să redea demnitatea şi independenţa funcţiei de prefect al Aradului. „Vreau să fiu un factor de echilibru, de stabilitate, să am o colaborare corectă şi deschisă cu toate instituţiile deconcentrate şi cu autorităţile publice locale atât cât îmi va permite legislaţia“, a spus Gheorghe Stoian.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vreau să fiu un factor de echilibru, de stabilitate, să am o colaborare corectă şi deschisă cu toate instituţiile deconcentrate şi cu autorităţile publice locale atât cât îmi va permite legislaţia“.
   Mda.
   Legea și bunul simț ar fi trebuit să vă oprească să vă angajați soția în Consiliul Județean Arad, iar apoi să o folositi ca pe un paravan pentru a vă conserva fotoliul de administrator public.

   +20 voturi
   +1
   -1
  2. Este un „Membru” de mână dreapta cu funcție în PCR-ul local. Că doar nu crezi că o muncit transpirând la cotizația către partidul Filfizonului Botos și Botoxat? Posturile astea „înalte” nu-s gratis. Și să nu mă întrebați de unde știu … sau să aduc dovezi, că acuzații, că legea … zââât!
   .
   Un umil slujitor all sistemului corupt local „Coasa Noastră”, condus de filfizon. Competență? La umflatul? La halit friptane și mici, eventual … hai mă lași măăă. Ești Prost?!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.