Gheorghe Stoian pleacă de la Prefectura Arad! Deocamdată își negociază viitoarea destinație

  de Andreea Daniela B. | 3 martie 2021, 11:17 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  A venit momentul în care se desemnează oficial prefecții și subprefecții, conform algoritmului politic. La Arad, așa cum am anunțat deja,  Tóth Csaba de la UDMR va ocupa funcția de prefect, iar Vasile Valer Cătană, de la USR PLUS, va ocupa fotoliul de subprefect.

  Citește și Aradul are prefect și subprefect nou. Tóth Csaba și Vasile Valer Cătană au fost numiți astăzi de Guvern

  Odată cu aceste schimbări am vrut să aflăm ce se va întâmpla cu Gheorghe Stoian, de astăzi, o dată cu publicarea deciziei în Monitorul Oficial, acesta devenind fostul prefect al Aradului. Telefonic, Stoian ne-a spus că are mai multe variante în minte, însă nu ni le poate spune momentan pentru că nu e nimic sigur.

  Ne-am gândit că merge înapoi la Consiliul Județean. Direct nu merge – ne-a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean- fiindcă și-a dat demisia atunci când a plecat la Prefectură, dar este bine-venit înapoi dacă își dorește să revină.

  Având informații că lui Gheorghe Stoian i-ar surâde o viitoare funcție în cadrul Primăriei Arad, am încercat să luăm legătura cu primarul Călin Bibarț, pentru a-l întreba dacă are în vedere o funcție pentru fostul prefect. Din păcate, nu ne-a răspuns, că nu „e marți” – ar spune unii…, dar noi așteptăm în continuare o poziție a edilului, urmând să o publicăm imediat după aflarea acesteia.

  Update. Aflăm pe surse că Gheorghe Stoian ar urma să ocupe o poziție de secretar general în cadrul Prefecturii Arad.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.