miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Propunerea PNL pentru funcția de subprefect al Aradului a fost acceptată și urmează ca Doru Sinaci, actualul director al Bibliotecii Județene Arad, să fie „unsul”

  de Andreea Daniela B. | 19 februarie 2021, 11:35 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  7

  După ultima rundă de discuții pentru stabilirea prefecților și subprefecților din întreaga țară, care a avut loc pe 1 februarie 2021, s-a „decretat” că Gheorghe Stoian va fi detronat și în locul lui, pe scaunul de prefect, va sta un reprezentant al UDMR. Ei bine, după această rundă de negocieri s-a mai decis și că există două funcții de subprefect care trebuie ocupate de PNL și USR.

  Astfel, după multe negocieri, se pare că a fost ales și un subprefect care să fie „emblema” PNL și vorbim de această dată despre Doru Sinaci, actualul director al Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol”, fost șef de cabinet al deputatului PSD Dorel Zăvoianu și fost ziarist la Adevărul de Arad și Observator Arădean. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla începând de săptămâna viitoare sau cel târziu în două săptămâni, când Doru Sinaci, propus de organizația județeană a PNL Arad,  va fi numit subprefect în ședința de Guvern.

  Și totuși mai există un scaun care așteaptă să fie ocupat, însă pentru a doua funcție încă nu s-a decis numele celui care urmează să stea alături de prefectul UDMR și subprefectul PNL. Teoretic, a doua funcție de subprefect trebuie ocupată de cineva din USR, însă aici se pare că există anumite discuții între USR și PLUS.

  Contactat telefonic, Doru Sinaci nu a dorit să comenteze nimic.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.