duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Germania intenționează să elimine restricţiile pentru cei vaccinați împotriva Covid-19

  de - | 4 mai 2021, 8:46 PM | Internaţional

  0

  (foto: Ingo Joseph / Pexels.com)

  Germania va ridica mai multe restricţii pentru persoanele vaccinate împotriva COVID-19, între care obligativitatea unui test negativ la intrarea în magazine sau limitările întâlnirilor private, a anunţat ministrul german al Justiţiei, Christine Lambrecht, potrivit Știrile ProTV.

  „Persoanele vaccinate nu vor mai avea nevoie de un test negativ pentru a merge la cumpărături, la coafor sau să viziteze o grădină botanică, de exemplu″⁣, a indicat Christine Lambrecht într-un comunicat.

  Potrivit unui text adoptat marţi de guvern şi care urmează să fie votat la sfârşitul săptămânii de către parlament, persoanele vaccinate se vor putea „întâlni în privat fără restricţii″⁣, a adăugat ministrul.

  Restricţiile de circulaţie recent introduse de la ora 22:00 nu se vor mai aplica persoanelor care au primit două doze de vaccin.

  Camera inferioară a parlamentului, Bundestag-ul, va vota acest text joi şi Bundesrat-ul, camera superioară, vineri. Dacă vor fi adoptate, aceste măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare în acest weekend.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.