Gata cu parcarea de la Biserica Roșie! Piața Luther va deveni zonă pietonală, momentan, doar experimental

  de Mihai Todoca | 8 iulie 2020, 2:19 PM | Știri Arad

  0

  Trotuarul și partea carosabilă din Piața Luther (Biserica Roșie) „s-au trezit” de dimineață sub picamere și tropăituri de muncitori care au început transformarea pieței într-o zonă pietonală. Asemeni străzii 1 Decembrie, Piața Luther va deveni zonă pietonală, dar pentru început doar la sfârșit de săptămână când va fi restricționat accesul auto. În vederea înfrumusețării acestei zone, în urmă cu aproximativ o lună s-au montat stâlpi noi de iluminat, urmând ca becurile să fie montate cel târziu la finalizarea lucrărilor.

  „În conformitate cu hotărârea Consiliulului Local Municipal cu numărul 235 din 05.06.2020, Piața Luther, devine pietonală, însă pentru început doar experimental. Aceasta înseamnă că accesul auto va fi interzis numai la sfârșit de săptămână, de vineri, de la ora 14:00 și până duminică, la ora 24:00. În acest context, administrația locală dorește să pună în valoare această nouă zonă pietonală printr-un iluminat stradal deosebit. În acest scop au fost montați pentru început 8 stâlpi de tipul Mannesmann , iar în curând operatorul care asigură iluminatul stradal în municipiu va trece la montarea lampadarelor”, a precizat Ralu Cotrău, purtătoarea de cuvânt al Primăriei Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.