miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gata cu gratuitatea la noul bazin din Subcetate!

  de Dan Lazăr | 4 noiembrie 2019, 9:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Arădenii care s-au obișnuit să înoate pe gratis în bazinul inaugurat în acest an în cartierul Subcetate, trebuie de luni să scoată bani din buzunar.
  Societatea Recons, care administrează bazinul aflat în propietatea Pirmăriei Arad, construit în mare parte din fonduri guvernamentale, a anunțat, la finele săptămânii trecute, că intrarea nu mai este gratuită de luni, 4 noiembrie.

  25 de lei, biletul seara

  Prețurile anunțate de Primăria Municipiului Arad în momentul deschiderii bazinului variază între 5-25 de lei. Pentru adulţi, preţul unui bilet este 15 lei, pentru accesul în baza de agrement în cursul dimineţii, respectiv 25 de lei, dacă aleg să vină la bazin seara. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei, în prima parte a zilei şi 15 lei seara. În schimb, copiii cu vârsta de până la 14 ani, vor plăti 5 lei dimineaţa şi 10 lei seara. Aceştia vor trebui să fie obligatoriu însoţiţi de un adult. Preţul abonamentelor este cuprins între 100 şi 350 de lei.

  Se închide la ora 21.30

  În prima zi a săptămânii, bazinul se deschide la ora 14:00, până la 21:30, iar de marţi până vineri, bazinul este deschis între orele 8:00 – 21:30. Sâmbătă şi duminică, orarul bazinului este între orele 8.00–19.00. În intervalele orare mai sus amintite, accesul publicului poate fi restricţionat în cazul organizării de competiţii sportive sau în cazul în care sunt programate antrenamente ale cluburilor sportive din municipiu. Astfel, la intrarea în bazin, printr-un anunț, publicul va fi informat despre programul săptămânal.

  Două bazine

  La dispoziţia publicului se află două bazine: unul mare, de 33,3 metri lungime, 25 de metri lăţime şi o adâncime de 2,3 metri şi unul mai mic, cu scop didactic şi de agrement, care are 25 de metri lungime şi 12,5 metri lăţime. Complexul din Subcetate mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare şi cabine de duş.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.