DSP Arad: operatorii economici ai bazinelor și piscinelor au obligaţia de a verifica periodic apa de îmbăiere

  de Special Arad | 25 May 2021, 3:21 PM | Știri Arad

  1

  (foto: Sarah Schorer / Pexels.com)

  „Având în vedere apropierea sezonului estival şi dorinţa populaţiei de a petrece timpul liber în bazine, piscine sau alte spaţii amenajate pentru îmbăiere, aducem la cunoştinţa operatorilor din acest domeniu că în conformitate cu OMS nr. 119/2014, pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei actualizat, au obligaţia de a monitoriza şi verifica apa de îmbăiere prin efectuarea de analize periodice”, anunță Direcția de Sănătate Publică Arad.

  „În acest sens, DSP poate încheia contracte cu operatorii economici în vederea prelevării şi analizării apelor de îmbăire prin Laboratorul DSP Arad”, se mai arată într-un comunicat al instituției.

  Datele de contact pentru încheierea contractelor se găsesc pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică, dsparad.ro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Faceți analize , faceți contracte și dati-ne bani la bugetul propriu , ca altfel va vom controla și va vom amenda….
   Exact asa ne-au făcut și acum 2..3 ani, când dsp a făcut contract ca ne testează apa din piscine…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.