miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Paradox arădean: Avem bazin nou, dar nu vom mai avea echipă! AMEFA Arad, la un pas de retragere din Superliga de polo!

  de Dan Lazăr | 14 septembrie 2020, 8:11 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  3

  Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs! AMEFA Arad, una dintre echipele emblemă din rarefiatul polo românesc, este la un pas de retragere din singura ligă de seniori a României, antrenorul Cristian Cosma deplângând lipsa de interes arătată de oficialitățile arădene, care nu sprijină financiar gruparea de pe Mureș.

  Această retragere ar veni la un an și câteva luni de când Aradul a inaugurat (chiar de două ori: o dată Falcă et comp. și o dată ministrul de sport al PSD-ului) bazinul de înot/polo din Subcetate. AMEFA a reușit să evolueze doar în două etape în această locație, care a fost mai mult închisă, și acum lacătul fiind stăpân acolo.

  „Șansele de participare sunt foarte mici. Se pare că nu interesează pe nimeni soarta noastră”, spune antrenorul Cristian Cosma, care consideră „praf în ochi” suma de 150.000 de lei alocată de Primărie, care însă este și ea blocată de… pandemie.

  Superliga de polo – cu 8 echipe la start – ar trebui să debuteze în 2 octombrie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. *** (cenzurat de admin), in capitalism statul imcuranaza sportul, inclusiv prin subventii. Este modalitatea prin care muta banii de la servicii cu handicap, infractionalitate, etc. spre educatie, fie ea facuta si prin sport. Dar tu, ca *** care ai vazut capitalismul doar in poze si nu l-ai trait, nu ai de unde sa cunosti astfel de lucruri. Tu doar berea si râgâitul. In rest, ***.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.