duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gafă monumentală! UTA are un singur portar la Filiași. Dumitru Copil este rezervă de portar!

  de Lucian Dănilă | 3 aprilie 2015, 3:50 PM | Sport

  0

  UTA joacă în această după amiază pe terenul formației CSO Filiași, un meci pe care dacă îl va câștiga va deveni lider în Seria C4, asta cel puțin până mâine când Național Sebiș joacă pe teren propriu cu Minerul Motru.

  Problemele au apărut încă de la Arad. Roberto Bodea, portarul grupării alb-roșii, s-a accidentat și nu a făcut deplasarea în Oltenia. Astfel, în autocar a urcat Alex Mitrea, cel care a apărat poarta Bătrânei Doamne în ultimele două meciuri și Sebastian Mara, portarul echipei de juniori.

  Ajunși la stadion, oficialii clubului UTA au realizat că au uitat la Arad carnetul de joc al lui Mara!  Astfel, portar de rezervă la jocul cu echipa antrenată de Gheorghe Ciurea va fi jucătorul de câmp Dumitru Copil (foto sus)!

  Partida dintre CSO Filiași și UTA va începe la ora 17. Roli Nagy se pare că va trimite în teren următoarea garnitură: Mitrea – Voicu, Botiș, Cotoc, Burlă – Strătilă, Tudor, Chindriș, Hlistei – Piț, Szekely.

  IMG_8149

  Foto cu Sebastian Mara

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.