joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Gabriela Firea, reclamată la DNA în cazul achizițiilor de la Spitalul Gomoiu

  de Special Arad | 6 noiembrie 2019, 8:10 AM | Naţional

  0

  Plângere penală pe numele Gabrielei Firea, în cazul achizițiilor făcute la Spitalul de Copii Gomoiu. Denunțul este făcut de unul dintre consilierii generali ai USR, Ana Ciceală. Primarul general este acuzat de abuz în serviciu, pe motiv că nu ar fi sesizat DNA, deși știa de neregulile de la spital.

  Ana Ciceală, consilier general în Consiliul General al Municipiului București din partea USR, a anunțat marți după-amiază că a depus la Direcția Națională Anticorupție o plângere penală împotriva primarului general, Gabriela Firea.

  Sesizarea detaliază circumstanțele în care Gabriela Firea și aparatul administrativ au ezitat să pună la dispoziția consilierilor municipali informațiile de interes public din Raportul întocmit de Corpul de Control în urma verificărilor de la Spitalul Gomoiu”, afirmă consilierul USR, pe pagina de Facebook.

  Aceasta mai arată că „deși cunoștea situația, raportul și recomandările Corpului de Control, Gabriela Firea și aparatul administrativ nu și-au îndeplinit obligațiile legale și din fișa postului”.

  Citește mai mult pe Digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.