Frecție la picior de lemn! Ordinul dat de Arafat pentru carantinarea Timișoarei, anulat în instanță

  de - | 26 martie 2021, 9:15 PM | Regional

  0

  Ordinul prin care Raed Arafat a decis sa prelungeasca restrictiile la Timisoara cu inca 3 zile, peste hotararea luata de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Timis de sambata, care oprise carantina, a fost anulat de Curtea de Apel Bucuresti. Decizia insa vine prea tarziu pentru a mai produce efecte, intrucat au trecut deja cele 72 de ore de prelungire impuse de secretarul de stat intre 22 si 24 martie.

  Iar acum Timisoara e tot sub restrictii dupa o noua prelungire a carantinei cu o saptamana, decisa de CJSU.

  Instanta fusese sesizata de reprezentantii HORETIM de la Timisoara, organizatie care ii reprezinta pe patronii si angajatii din industria ospitalitatii.

  Decizia instantei poate fi atacata in termen de 2 zile de la primirea instiintarii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.