Fotoreportaj Cupa Cotta International – Ziua a 3-a

  de Lucian Dănilă | 1 septembrie 2014, 12:34 PM | Sport

  0

  Ziua a treia, ultima, din cadrul competiției Cupa Cotta International a fost și cea mai palpitantă. Arenele din Subcetate au fost luate cu asalt, sute de copii și părinți fiind conectați la… ziua finalelor.

  I-am văzut printre copii și pe importanți jucători sau foști jucători din fotbalul arădean. Roli Nagy, Botiș sau Bogdan Apostu urmăreau jocurile celor mici, am văzut echipe antrenate de jucători abia retrași cum ar fi Marius Ciubăncan, pe Dinu Maghici – care a luat primul trofeu după ce a plecat de la Pecica, l-am văzut pe Sandu Rocco la Reșița… L-am văzut din nou pe Gigi Domide care a venit să-și vadă nepotul. Acesta nu l-a dezamăgit: a marcat un gol minunat și nici nu mai contează că echipa lui a pierdut…

  Dar în primul rând am văzut copii care, cu toții, își doresc să devină fotbaliști. Unii au arătat multă calitate, alții multă dorință. Alții mai au timp să le arate pe ambele…

  IMG_6836

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.