duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fondatorul Cargo, Adi Bărar, este în spital. Membrii trupei sunt îngrijorați pentru situația lui

  de Mihai Todoca | 25 februarie 2021, 10:51 AM | Muzică | Recomandările editorilor

  0

  (foto: De la Alinbass - Operă proprie, CC BY-SA 4.0,)

  Fonatorul trupei Cargo, Adi Bărar este la spital conform celor postate de pagina oficiala a trupei. Nu se cunosc cauzele internării acestuia în spital, iar membrii trupei rock fac apel la decență și respect pentru familia greu încercată în aceste momente. Conform presei locale acesta este intubat, fiind diagnosticat cu COVID-19.

  Azi, ziua de joi, il găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă decât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.

  Adi Bărar a pus bazele uneia dintre cele mai „grele” trupe de rock din România în 1985 și au ajuns să creeze o legătură strânsă prin muzică între arădeni și timișoreni. Pe lângă creațiile Cargo, Adi Bărar are o activitate vastă compozițională compunând atât pentru diferiți artiști, cât și muzică de film, generice și scurt metraje.

  „Niciodata nu mi-am dorit să fiu instrumentist virtuos, în schimb îmi doream să pot fi recunoscut ca având un stil și o amprentă muzicală proprie, lucru ce mai târziu a fost benefic și în compozițiile mele.”
  —Adi Bărar (wikipedia.org)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.