duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Membrii trupei Cargo, dați în judecată de familia lui Adi Bărar. Se cere interzicerea folosirii brandului

  de - | 31 ianuarie 2023, 4:29 PM | Naţional

  1

  (foto: cargorock.ro)

  Fiica și soția fostului lider al trupei CARGO Adi Bărar, decedat în martie 2021, i-au dat în judecată pe membrii renumitei formații rock. Familia lui Adi Bărar cere interzicerea folosirii brandului CARGO până la finalizarea unui proces în care să se decidă cum poate fi folosită marca, scrie Adevarul.ro.

  „După moartea prematură a liderului formației CARGO, membrii actuali și-au continuat activitatea imediat după nefericitul eveniment, însă, fără a ține cont de moștenirea lăsată către familie”, a declarat Adriana Bărar, fiica lui Adi Bărar, pentru „Adevărul”.

  Adriana Bărar susține că brandul CARGO este înregistrat la OSIM încă din anul 2004 pe numele lui Adrian Bărar, fără ca acest lucru să fi fost contestat de membrii trupei. Astfel, brandul CARGO le-a revenit ca moștenire fiicei și soției lui Adi Bărar.

  „Actualii membri CARGO au considerat că nu au ce discuta cu familia și și-au văzut de treabă timp de aproape doi ani. Familia lui Adi Bărar a încercat să stea de vorbă cu membrii trupei, însă nu s-a ajuns la niciun acord. Cu intervenția avocaților s-au făcut câtiva pași către o posibilă soluție, însă pe final nici dânșii, nici avocatul lor nu au mai răspuns la notificări. Astfel, din păcate, s-a ajuns la o astfel de situație în care familia trebuie să se lupte în instanță pentru un drept moștenit, iar primul pas este o ordonanță președințială”, a mai declarat Adriana Bărar.

  Sursa: Adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E trist și regretabil când se ajunge la așa ceva… 😥
   .
   Când un proiect de suflet și DIN SUFLET, se transformă într-o simplă afacere în care prietenia, colegialitatea, entuziasmul și recunoștința față de cei care au pus bazele lui (ale „proiectului” Cargo), sunt aruncate la groapa de gunoi, (RĂMÂNÂND DOAR MERCANTILISMUL, AFACEREA și fuga după bani), înseamnă ca Proiectul respectiv A MURIT !
   .
   A rămas doar poleiala de suprafață și dorința unora de a stoarce câți mai mulți bani dim el, pân’ la „veșnica lui pomenire” … 😣
   .
   PS: pe vremea studenției m-am cunoscut destul de bine cu Kempes și Tavi Pilan, făcând naveta la Timișoara; erau atât de fericiți și entuziaști, chiar dacă prin buzunare le cam „bătea vântul” … 😀

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.