Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, va fi omagiat cu o statuie din bronz

  de - | 1 August 2021, 11:04 AM | Muzică | Regional

  0

  Fondatorul trupei Cargo va avea o statuie din bronz în mărime naturală alături de instrumentul care l-a făcut celebru: chitara.

  Monumentul „Adi Bărar – Marea Trecere” va fi așezat în Timişoara, în Parcul Alpinet, iar municipalitatea timişoreană nu se va implica financiar în proiect. Inițiativa îi aparține activistului Corneliu N. Vaida, bun prieten al regretatului artist, care a primit sponsorizări pentru realizarea statuii.

  Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de ani în luna martie a acestui an, în urma complicațiilor survenite de îmbolnăvirea cu Covid-19.

  Sursa: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.