Update 2Foc declanșat accidental la Pizzeria Mia! Ce ne-a spus unul dintre patroni | Video

  de Mihai Todoca | 16 iulie 2020, 8:45 AM | Știri Arad

  0

  Pizzeria Mia de pe Calea Romanilor a fost la un pas de a fi incendiată azi-noapte, când persoane necunoscute încă au dat foc la stâlpul terasei și unei plante din incinta acesteia.

  Se pare că focul a fost pornit intenționat, dar din fericire a fost stins de trecători, și nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

  De dimineață se puteau vedea daunele, care nu sunt însemnate, cel mai afectat fiind stâlpul terasei și o parte din prelată care s-a topit.

  UPDATE:

  Adrian Petruț, unul dintre frații Petruț patronii localului, ne-a declarat că focul nu a fost pus intenționat, nu este vorba de o mână criminală și că : „Din nefericire, totul a pornit de la o țigară aruncată într-un ghiveci. Asta a fost și declarația mea la poliție”.

  UPDATE 2 ISU Arad:

  „Incendiul de la Pizzeria Mia a fost anunțat la 112 la ora 01.34. În momentul sosirii la locul incendiului la ora 01.43 a echipajul de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad incendiul era stins.
  Au ars aproximativ 5 mp de învelitoare tip PVC ( prelata de la terasă)”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.