luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update 2Foc declanșat accidental la Pizzeria Mia! Ce ne-a spus unul dintre patroni | Video

  de Mihai Todoca | 16 iulie 2020, 8:45 AM | Știri Arad

  0

  Pizzeria Mia de pe Calea Romanilor a fost la un pas de a fi incendiată azi-noapte, când persoane necunoscute încă au dat foc la stâlpul terasei și unei plante din incinta acesteia.

  Se pare că focul a fost pornit intenționat, dar din fericire a fost stins de trecători, și nu a fost nevoie de intervenția pompierilor.

  De dimineață se puteau vedea daunele, care nu sunt însemnate, cel mai afectat fiind stâlpul terasei și o parte din prelată care s-a topit.

  UPDATE:

  Adrian Petruț, unul dintre frații Petruț patronii localului, ne-a declarat că focul nu a fost pus intenționat, nu este vorba de o mână criminală și că : „Din nefericire, totul a pornit de la o țigară aruncată într-un ghiveci. Asta a fost și declarația mea la poliție”.

  UPDATE 2 ISU Arad:

  „Incendiul de la Pizzeria Mia a fost anunțat la 112 la ora 01.34. În momentul sosirii la locul incendiului la ora 01.43 a echipajul de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad incendiul era stins.
  Au ars aproximativ 5 mp de învelitoare tip PVC ( prelata de la terasă)”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.