Florin Cîțu: „Angajații din Sănătate care nu sunt vaccinați, se vor testa pe banii lor”

  de - | 14 octombrie 2021, 12:32 PM | Naţional

  0

  Premierul Florin Cîțu a anunțat faptul că angajații din sistemul public și privat de sănătate, care nu sunt vaccinați, vor trebui să se testeze pe banii lor. Cîțu a anunțat că acest proiect de lege va fi trimis Parlamentului.

  „Angajații care nu sunt vaccinați, din sistemul de sănătate public și privat, dacă nu sunt vaccinați vor trebui să se testeze pe banii proprii. Propunerea a venit de la domnul ministru Bode. Este un proiect de lege pe care îl vom înainta Parlamentului. Dacă nu era această situație cu moțiunea de cenzură, acest proiect era deja adoptat”, a spus Florin Cîțu.

  Sursa: stiripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.