duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Jocul nu s-a terminat pentru Cîțu. Klaus Iohannis: „Orice persoană susținută de o majoritate parlamentară poate deveni premier”

  de - | 6 octombrie 2021, 12:43 PM | Politikos

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis nu exclude ideea de a-l pune din nou premier pe Florin Cîţu, căzut ieri prin moţiune de cenzură, cu un scor mare.

  Întrebat, de presă, dacă mai poate fi vreo formulă prin care Florin Cîţu să fie premier din nou, în vreo formulă de guvern, şeful statului a arătat că ia în calcul şi această variantă.

  „Orice persoană susţinută de o majoritate parlamentară poate să devină premier. Nu e nicio piedică”, a replicat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis.

  De asemenea, întrebat şi dacă fostul şef al PNL, Ludovic Orban, mai poate fi luat în calcul ca variantă de şef al Guvernului, şeful statului nu a dat un răspuns clar.

  „Din informaţiile mele, politica partidelor se face în forurile partidelor, nu în presă”, a spus preşedintele Iohannis.

  Sursa: știripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.