luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: „Prețul pentru jocurile lui Cîțu îl vor plăti sute sau mii de români cu viața lor”

  de Special Arad | 12 septembrie 2021, 9:43 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (USR PLUS) spune că premierul Florin Cîțu lansează „baloane de săpun” când spune despre campania de vaccinare că este un succes. Afirmațiile vin după ce Florin Cîțu a spus că dă afară toți oamenii USR PLUS din ministere pentru că formațiunea s-a asociat cu antivacciniștii de la AUR și pun în pericol lupta împotriva coronavirusului.

  „Problema lui Cîțu este problema clasei politice vechi de decenii încoace: nu au în cap decât împărțirea puterii. Nimic altceva. Toate instituțiile – excepțiile le numeri pe degete – sunt praf și pulbere, pline de pile, amante și incapabili. Demnitarii ăstia pe care i-a dat afară și consilierii lor (concediați automat odată cu demnitarul), alături de câțiva oameni buni din instituții care vor și care pot pune umărul (poate 5%, poate 10%) compensează de cele mai multe ori tot ce altfel nu mișcă sau mișcă numai pe bază de interes personal în aceste instituții. În plină pandemie, Cîțu și ai lui nu înțeleg nici măcar acum că împărțirea puterii și minciunile repetate papagalicește la televizor (vezi “campania de vaccinare este un succes“) nu sunt decât baloane de săpun. Prețul pentru jocurile lui Cîțu cu baloane de săpun îl vor plăti sute sau mii de români cu viața lor, iar România cu ani pierduți în reconstrucția instituțiilor de care are nevoie”, a scris Voiculescu pe Facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Iarasi reconstruim. De ce nu continuam, nu imbunatatim? De ce demolam ca sa reconstruim? Avem atata timp si bani? Nu cred. De 30 de ani tot reconstruim. Cred ca unii sunt blocati in evul cand se ardea totul in fata navalitorilor si reconstruiai complet la cativa ani. Daca mai reconstruim mult, nu o sa mai avem cu cine. Unii pleaca acolo unde doar se construieste, nu se reconstruieste din 5 in 5 ani. Apropo, d-le ministru: in Franta si Anglia renoveaza spitalele vechi si le aduc la standardele de azi, nu le lasa in paragina pe cele vechi si construiesc altele noi, unde mai se gaseste teren (langa cimitir, in Gradiste, de exemplu).

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.