Flanco: creștere de 30% a vânzărilor de televizoare cu diagonale mari, în perioada Campionatului Mondial de Fotbal

  de Special Arad | 9 iulie 2014, 10:28 AM | Business

  0

  Flanco Retail a anunţat, pentru luna iunie, luna în care a început Campionatul Mondial de Fotbal, o creştere valorică de 30% a vânzărilor la televizoarele cu diagonale începând de la 40 de inch, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, potrivit Forbes.ro.

  “Apetitul pentru tehnologie este un factor care continuă să determine alegerile cumpărătorilor, această tendință menținându-se de anul trecut“, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

  “Clienţii optează acum mai frecvent şi cu mai mare încredere pentru televizoare cu diagonale tot mai mari, cu ecrane full HD, dar și 4K – UHD. Tendinţa este susşinută, pe de o parte, de reducerea prețurilor pentru noile tehnologii, şi pe de altă parte, de beneficiile evidente ale acestora: rezoluţiile excelente, luminozitatea şi claritatea imaginilor pe noile ecrane, ce permit vizionarea de la distanțe relativ mici în condiții excepționale“, a mai spus el.

  Flanco estimează că piaţa va ajunge, în curând, la vânzări de 1000 de unităţi pe lună, în categoria televizoarelor UHD/4k, propunându-și să obţină 22% din această cifră. Estimarea vine pe un trend ascendent al pieţei şi ţinând cont de diversificarea modelelor de produse expuse la raft, promoţiile atractive şi cele mai avantajoase oferte de creditare dedicate acestei categorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.