vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  VIRAL: A marcat Vlaar penalty-ul contra Argentinei? Iată un video care face înconjurul planetei

  de Lucian Dănilă | 11 iulie 2014, 1:25 PM | Sport | Video

  0

  Surpriză imensă după calificarea Argentinei în finala Mondialului din Brazilia. Surpriza nu constă în calificarea echipei lui Messi, ci în faptul că prima lovitură de departajare executată de olandezi, cea ratată de Ron Vlaar, ar fi putut intra în poartă!

  Ar fi cea mai mare gafă a actualului Mondial, comparabilă cu cea de la finala din 1966, atunci când englezului Geoff Hurst i s-a validat golul la un șut în urma căruia mingea se pare că nu a intrat în poartă.

  Un suporter a surprins imagini pe care televiziunea care a transmis meciul nu le-a prins pe transmisiunea în direct. Imediat după ce Romero a parat penalty-ul executat de Vlaar, portarul Argentinei a plecat din poartă pentru a se bucura, mingea a primit un efect ciudat şi s-a întors spre linia porții, dar se pare că, totuși, nu a și depășit-o. În filmuleţul postat pe Youtube de fanul prezent la meci se vede cum balonul prinde un efect curios şi revine spre poartă după ce loveşte de două ori gazonul şi se opreşte pe linia porţii.

  Dar dacă a trecut de ea?… De linie…

  Iată mai jos execuția lui Vlaar, dar și golul marcat de Geoff Hurst în 1966 și alte două penalty-uri foarte ciudate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.