CM 2014: Brazilia – Olanda, 0-3. Gazdele, din nou umilite

  de Special Arad | 13 July 2014, 11:43 AM | Sport

  1

  Olanda a câștigat, sâmbătă seară, finala mică a Campionatului Mondial, după ce a învins Brazilia, fără mari emoții, scor 3-0.

  Olanda a ocupat ultima treaptă a podiumului Campionatului Mondial din Brazilia, după ce, sâmbătă, batavii au învins naționala „Țării Cafelei”, în finala mică, scor 3-0. Scorul a fost deschis de Van Persie, în minutul 3, din penalty, iar în minutul 16, Blind a majorat avantajul formației sale. Lovitura finală a dat-o Wijnaldum, cel care a stabilit scorul final în primul minut al timpului suplimentar.

  La Brasilia, fanii gazdelor au asistat la un nou meci în care Brazilia a fost neputincioasă. După umilința istorică suferită în semifinala cu Germania (scor 1-7), elevii lui Luiz Felipe Scolari au făcut act de prezență și contra Olandei. Sud-americanii s-au chinuit teribil și au dat impresia că puteau fi umiliți și mai rău, dacă adversarii și-ar fi propus acest lucru. Olanda termină neînvinsă acest turneu final, singurul eșec al „Portocalei Mecanice” fiind consemnat în semifinala cu Argentina, după executarea loviturilor de departajare.

  Într-o discuție avută înaintea meciului cu Olanda, cu câțiva reprezentanți ai FIFA, selecționerul Luiz Felipe Scolari a făcut câteva afirmații caraghioase. Antrenorul a vorbit despre partida cu Germania: „Scorul putea fi 5-4 la un moment dat, dacă am fi marcat la ocaziile pe care le-am avut în repriza a doua. Iar până în final puteam chiar câştiga! În prima repriză au ajuns la poartă de 7 ori şi ne-au dat 5 goluri”, a afirmat brazilianul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. S-au înecat șamanii cu prea mult fum, au murit găinile de căldură și înainte de ritual iar frunza de coca s-a veștejit! Nu era mai bună simpla cânepă sau datul în boabe de cafea? Ați prostit nația cu oracolul și-a ieșit pe dos! Ar trebui scoasă o lege împotriva celor care dau rateu la preziceri. Ăștia chiar ar trebui executați pt că au greșit cu ce au brazilienii mai și mai scump: fotbalul! Matracuci pictate!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.