O suporteriță a Belgiei aflată în tribune la Cupa Mondială, aleasă de L’Oreal

  de Special Arad | 11 July 2014, 5:25 PM | Monden

  0

  O belgiancă de 17 ani a fost aleasă de L’Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Cupa Mondială (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale.

  Axelle Despiegelaere a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie, relatează The Independent. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

  Astfel, tânăra a ajuns să fie aleasă de gigantul francez producător de cosmetice L’Oreal pentru o campanie şi a filmat deja un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L’Oreal Professionnel Belgia.

  Filmuleţul, care a atras, de maţi când a fost postat, peste 400.000 de vizualizări, o prezintă pe Axelle într-un salon de frumuseţe în timp ce îi este aplicat un tratament complet pentru păr.

  Însă mediatizarea alegerii făcute de L’Oreal a fost urmată, în spaţiul online, şi de critici, în contextul în care tânăra a postat o fotografie în care apare alături de o gazelă pe care ar fi vânat-o în Africa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.