vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Firul vieții lui Florin Orza, victima de azi dimineață de la Călugăreni, s-a frânt abrupt

  de Mihai Todoca | 23 septembrie 2021, 12:26 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  0

  „Păi… și-a trăit viața, Dumnezeu să-l ia în dreapta Lui!”, spun oamenii atunci când moare un bătrân. Cumva le alină suferința, știind că acel om a lăsat o amprentă, oricât de mică, în memoria celor apropiați. A fost la școală, și-a luat o slujbă, a întâlnit o fată, s-a îndrăgostit, a întemeiat o familie, a avut grijă de nepoți…

  Dar atunci când cineva moare în floarea vârstei, și mai ales într-un mod stupid într-un accident, ne lasă un gust amar.

  Florin Orza avea doar 31 de ani, iar în această dimineață și-a pierdut viața intrând cu mașina într-un stâlp de beton. Florin nu a mai apucat să-și trăiască viața așa cum sperăm toți să o facem. Și-a găsit o fată, s-au iubit și s-a căsătorit, iar din dragostea lor a rezultat un copil minunat. Firul poveștii lui Florin se oprește din păcate aici, în dimineața aceasta. A plecat la scurt timp după ce fetița lui începuse să-i spună „tată”. De acum îl va rosti doar în puținele amintiri despre el… Foarte trist.

  Crunt, abrupt și din nefericire pierderea lui e de neconsolat pentru familia lui.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.