Firul vieții lui Florin Orza, victima de azi dimineață de la Călugăreni, s-a frânt abrupt

  de Mihai Todoca | 23 September 2021, 12:26 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  0

  „Păi… și-a trăit viața, Dumnezeu să-l ia în dreapta Lui!”, spun oamenii atunci când moare un bătrân. Cumva le alină suferința, știind că acel om a lăsat o amprentă, oricât de mică, în memoria celor apropiați. A fost la școală, și-a luat o slujbă, a întâlnit o fată, s-a îndrăgostit, a întemeiat o familie, a avut grijă de nepoți…

  Dar atunci când cineva moare în floarea vârstei, și mai ales într-un mod stupid într-un accident, ne lasă un gust amar.

  Florin Orza avea doar 31 de ani, iar în această dimineață și-a pierdut viața intrând cu mașina într-un stâlp de beton. Florin nu a mai apucat să-și trăiască viața așa cum sperăm toți să o facem. Și-a găsit o fată, s-au iubit și s-a căsătorit, iar din dragostea lor a rezultat un copil minunat. Firul poveștii lui Florin se oprește din păcate aici, în dimineața aceasta. A plecat la scurt timp după ce fetița lui începuse să-i spună „tată”. De acum îl va rosti doar în puținele amintiri despre el… Foarte trist.

  Crunt, abrupt și din nefericire pierderea lui e de neconsolat pentru familia lui.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.