sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Firma Cargus, prădată de hoți! Aceștia au jefuit seiful companiei de curierat

  de Mihai Todoca | 17 noiembrie 2021, 10:21 AM | Regional

  0

  Firma de curierat Cargus a fost călcată în toiul nopții de hoți. Aceștia au reușit să intre în incinta unității din Timișoara și au furat banii din seif. Momentan încă nu se știe mai exact suma de bani pe care hoții au reușit să o sustragă și nici ora exactă la care aceștia au operat, apelul la 112 fiind făcut dimineața devreme la ora 04:30 de către un angajat al companiei.

  IPJ Timiș: „Azi-dimineață,în jurul orei 04:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că din incinta unei societăți comerciale din Remetea Mare, care prestează servicii de curierat, a fost sustrasă o sumă de bani din seiful unității, de către persoane necunoscute. Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș,care efectuează verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.