sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update (Video) Primarul Aradului, Călin Bibarț, huiduit la scenă deschisă la Ștrandul Neptun, la finalul concertului Cargo, nu „Cargus”… Astăzi, edilul și-a prezentat scuzele

  de Alin Olteanu | 29 iunie 2023, 11:17 PM | Știri Arad | Topic special

  27

  În această seară, 29 iunie 2023, de la ora 20.00, pe scena special amenajată a Ștrandului Neptun din Arad, acolo unde mâine debutează Festivalul Berii, Orchestra Simfonică și Corul Academic ale Filarmonicii din Arad, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, au susținut un concert care a îmbinat muzica clasică cu muzica rock, sub denumirea sugestivă „Cargo Clasic”.

  Formația Cargo, Orchestra Simfonică dirijată de maestrul Marius Hristescu și Corul Academic pregătit de Robert Daniel Rădoiaș, au interpretat atât melodii din repertoriul internațional, cât mai ales îndrăgitele hituri ale trupei Cargo.

  Însă, imediat după concertul propriu-zis (așa cum bine ne-a corectat comentatorul nostru „Greierele lui Pinochio”), la care s-au adunat mii de arădeni (reamintim că intrarea a fost gratuită), s-a întâmplat ceva ce ne pune pe gânduri. Sau, mai bine zis ar trebui să îl pună pe gânduri pe primarul Aradului, Călin Bibarț.

  Urcând pe scenă pentru a saluta electoral mulțimea – așa cum, din păcate, fac toți politicienii – Călin Bibarț s-a văzut pus în fața unui cor imens de fluierături și huiduieli venite din mulțime. Motivul acestora ne este deocamdată necunoscut, însă el reprezintă un semnal important pentru politicianul sau edilul Aradului, Călin Bibarț.

  Poate de aceea, șocat de huiduielile care-i erau adresate, Călin Bibarț a amintit de formația Cargus (care e o firmă de curierat) și nu de celebra trupă rock, atât de iubită de arădeni și nu numai, Cargo. Și nu a făcut greșeala o singură dată, ci de două ori.

  Astfel, încheindu-și discursul brusc și fără alte „glumițe”, Bibarț a coborât de pe scenă și a plecat nervos, cu paharul de bere în mână.

  bibart rock simfonic

  UPDATE – Fiind conștient că gafa de aseară este una cât se poate de serioasă și că mii de arădeni au comentat ce s-a întâmplat, primarul Aradului, Călin Bibarț a încercat să-și spele „păcatele” , întâlnindu-se astăzi cu membrii trupei Cargo pentru a le cere scuze. Cu o sticlă de șampanie în mână, a făcut-o… însă nu suntem siguri că astfel s-a șters întreg corul de huiduieli al miilor de arădeni aflați la concert. De apreciat scuzele, dar de așteptat… multe altele.

  CARGO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Normal că l-au huiduit oamenii după ce a închis parcările publice ca să parcheze el și prietenii lui speciali, în timp ce noi, pulimea am mers câte 2 km pe jos după ce nu am fost anunțați că ar fi mai bine să luăm un Bolt. Apoi au pus prea puține scaune, și au umplut spațiul cu tarabe de s-au călcat oamenii in picioare, in timp ce Bibi cu prietenii au stat pe locurile rezervate pe scaunele din fața scenei.

   +47 voturi
   +1
   -1
  2. Greierele lui Pinnochio

   Cu toate ca sunt sigur ca nu va fi publicat acest comentariu, dar macar cu certitudinea ca va fi citit de cine trebuie, as spune ca in politica, precum in jungla, doar hienele asteapta momentul de slabiciune al pradei. Poate de aceea s-au si repezit mai toti sa profite de moment… Astept urmatoarele articole din presa ”pe tema” ca sa ma conving daca am sau nu dreptate… Noapte buna!
   P.S. Si n-ati fost bine informat; momentul s-a petrecut la final, nu la debut. Dar, vorba aceea, toti gresim… 😉

   +3 voturi
   +1
   -1
  3. Bibi, drujbistul cu afinități de hipster, hotărăște că este timpul să-și upgradeze drujba și să comande o nouă versiune cu botox. În mod entuziast, plasează comanda la „Formatia Cargo”, crezând că este o firmă de producție a drujbelor moderne și inovatoare.

   După câteva zile, Bibi primește un pachet de la curierul „Cargus” și, bucuros, îl deschide în fața fanilor săi entuziaști. Însă, în loc de drujba cu botox pe care o aștepta, descoperă că pachetul conținea un CD al celebrei formații „Cargo”. Confuz și uimit, Bibi se uită la fanii săi și își dă seama că a făcut o mare confuzie.

   Fanii, dezamăgiți și furioși, încep să huiduie și să strige: „Bibi, ești pe lângă subiect! Drujba cu botox nu are nimic de-a face cu muzica rock! Te-ai înșelat cu totul!”

   Bibi încearcă să-și revină și se adresează mulțimii, zâmbind jenat: „Dragi fani, se pare că am avut parte de o confuzie epică! Nu mă așteptam să primesc un CD în loc de drujba cu botox. Dar să vedem partea bună a lucrurilor, avem acum muzica trupei Cargo să ne acompanieze în timp ce ne tăiem lemnele!”

   Mulțimea începe să râdă și să aplaude, înțelegând umorul situației. Apoi, un fan îl întreabă cu glas tare: „Bibi, poate CD-ul are vreo opțiune secretă de tăiere a ramurilor?”

   Bibi răspunde prompt: „S-ar putea să aibă, dar nu cred că se compară cu efectele reale ale drujbei cu botox! Dar cine știe, poate CD-ul are puteri magice și ne ajută să tăiem lemnele cu ritm!”

   Mulțimea râde în hohote, iar evenimentul se transformă într-un moment memorabil și plin de umor. Astfel, Bibi, drujbistul cu afinități de hipster, a reușit să transforme o confuzie nefericită într-un moment de bucurie și conectare cu fanii săi.

   +10 voturi
   +1
   -1
  4. A avut nevoie arădeni de ceva timp să-și de-a seama ce primar avem…acum se plimba in fiecare cartier sa promită multe, e că și Moș Crăciun. Niciodată Arad-ul nu a arătat așa te distrus, oraș trist, bulevard distrus, totul e distrus. Și să nu mai vb de abuzurile poliției locale care în loc să sa ocupe de dubioși se ocupa cu parcări, acolo se fac banii, este foame de banii la primărie – poliția locală administrat de primăria Arad.

   +18 voturi
   +1
   -1
  5. @Greiere:
   Sunteți de mult timp pe acest site, ca să nu întelegeți cum functionează.
   .
   Poate dacă nu ați fi reacționat impulsiv și nu v-ati simți persecutat (oare de ce toți politicienii suferă de „mania persecuției”, doar omul de rând, cu adevărat persecutat de deciziile si acțiunile politicienilor, poate doar „să tacă și să înghită” ?!🤔), ați intui mecanismul de funcționare al site-ului Special Arad.
   .
   Nu spun că sunt sigur de ceea ce voi spune, (pt că nu cunosc personal Redacția), dar, în timp, am observat niste detalii (deh, deformație profesională 😉) și un anumit „tipar”, așa că PRESUPUN următoarele:
   .
   – fiecare redactor își validează Comentariile de la propriul articol;
   .
   – probabil că toți scriu și validează on-line, (nu din Redacție), indiferent unde se află la un moment dat;
   .
   – chiar dacă aceasta validare se face on-line, DE ORIUNDE, totuși și acești oameni AU VIAȚA LOR PERSONALĂ și nu stau cu ochii pe telefon/ tabletă/ laptop, ca să vadă cine a mai comentat ceva la articolele lor;
   .
   – de multe ori, mai multe Comentarii făcute aproape simultan, la articole cu AUTORI DIFERIȚI, mi-au fost validate la intervale de timp ci DECALAJ F. MARE ÎNTRE ELE (unul instantaneu, unul cu o mică întârziere , iar altul la peste 12 ore, FĂRA SĂ FI FOST NIMIC DERANJANT pt. S.A. în el !!!);
   .
   – am observat însă un alt tipar (pt care nu garantez, posibil să fie doar coincidență): dacă scriu un comentariu mai incomod la adresa unora „mai grei” din articol, am observat că ÎMI ESTE PUBLICAT COMENTARIUL , dar articolul, desi E PUBLICAT RECENT, dispare de pe Prima Pagină și trebuie să-l cauți din greu ca să dai de el.
   Asta în timp ce alte articole „își fac veacul” cu lunile sau chiar cu anii, pe Prima Pagină sau, orcum, la loc vizibil, iar cele care (zic eu) ar fi deranjante pt unii, dispar de vizibilitate în nici 24h (uneori chiar mai puțin!).
   Repet, poate greșesc și e doar o coincidență, dar, sincer, nu ptea cred…
   Totuși, fiecare are dreptul „în propria casă (Redacție) să-și facă ordine și reguli după cum consideră, așa că NU M-AM PUS NICIODATĂ să le reproșez asta celor de la Special Arad! 😀
   .
   În concluzie, @Greiere, vă recomamd să nu vă mai pripiți (articolul a apărut la 23:17, dvs ati scris primul comentariu la 24:03, iar al doilea, cu „QED” la la 24:06), să mai trageți o gurâ de aer și să nu aveți impresia că dacă voi politicienii VĂ MAI FACEȚI CÂTEODATĂ șu DATORIA, trebuie să primiți doar „osanale” de la alegători! 😎
   .
   Dar un comentariu pe această temă, mai târziu, că acum nu mai am timp….🤔

   +10 voturi
   +1
   -1
   • Domnule „Dd”, ati nimerit explicatia aproape complet, va multumim pentru interventie. La Special nu avem un admin care sa se ocupe doar de sectiunea comentarii, le aprobam noi, cat de repede putem ajunge la laptop, dupa o selectie pe relevanta pe subiect, asa cum e si semnalat la finalul fiecarui articol. In legatura cu articolele care stau mai mult pe prima pagina fata de altele, e vorba de o selectie a celor mai citite, respectiv a celor pe care le consideram mai de impact. In functie de cat de „pline de stiri” sunt anumite zile, sau alte zile mai „pasnice”, articolele pot fi mai mult timp sau mai putin timp pe prima pagina, insa ele raman apoi mereu in rubrica in care au fost incadrate.
    p.s. va mai mentionez ca intentionam intr-un viitor apropiat sa schimbam interfata site-ului tocmai ca sa permita mai multe stiri vizibile pe prima pagina.

    +6 voturi
    +1
    -1
  6. Bibi ai fost iară sabotat de purcelașul tău numit Blaghi care se ocupa de tine unde sa te pună și cum să facă sa dai bine la poze de data asta ți-a tras-o purcelașul devorator ,debaraseazăte de molii și gongi doar atunci vei putea gândi ca un Primar. Te pupă Gogu 😁

   +3 voturi
   +1
   -1
  7. Nu a fost huiduit neapărat Bibi, ci politicianul care crede că poate opera un transfer de prestigiu, furând momentul de maximă apreciere a artistului, atunci când acesta este aplaudat și i se cere bis și astfel să călărească valul de simpatie ce nu îi este lui adresat. Astfel de momente (fără huiduieli, din păcate) sunt folosite de politicieni la final de „Zilele…” sau la numărătoarea inversă de Revelion, când se înghesuie pe scenă și fură aplauzele sau efuziunea spectatorilor. Au impresia că li se cuvine, că ei „au dat spectatorilor momentul”, sau berea la 5 lei paharul.
   Să fie mulțumit că nu a plecat ud de flegme și berea la 5 lei nu i s-a turnat în cap.

   +44 voturi
   +1
   -1
  8. Denotă..cunoștințele lui pure ARADENE,despre cultura rock din oraș,cultura arhitecturala de pe centru,unde a dat voie la toate tarabele sa și instaleze care mai de care „corturile”alea de terase ,de arata frumos in contrast cu barocul stradal…efectiv nu l interesează nimic legat de ARAD,este clar că nu a ascultat și nici nu a auzit de Cargo…dar ne supărăm că ne fac oltenii de timișoreni „sat”…:))

   +16 voturi
   +1
   -1
  9. Greierele lui Pinnochio

   @Dd, v-as da dreptate daca lucrurile ar sta cum spuneti. Din pacate nu stau asa, drept pentru care fac unele precizari:
   – nu sunt politician și n-am fost niciodata afiliat politic. Dimpotriva, dar astea sunt chestiuni strict personale.
   – a avea preferinte politice nu inseamna obligatoriu apartenenta politica. A nu avea preferinte politice inseamna indiferenta civica, lucru pe care sper ca nu ni-l dorim niciunul
   – cat despre comentarii aprobate sau sterse, ingaduiti-mi sa va spun ca au fost comentarii sterse la ore la care nu mai functioneaz scuza cu ”ora tarzie”. Iar ideea cu ”fiecare are dreptul sa-si faca regulile in propria redactie” poate fi valabila atata timp cat se refera la limbaj nepotrivit (injurii, aprecieri nepoliticoase, incitare la ura etc), nu si la comentarii care nu se potrivesc cu politica redactiei. Altfel, sa-mi fie cu iertare, mi-este greu sa primesc lectii de democratie de la o presa care ar trebui sa aiba ca obiectiv tocmai libertatea opinie (amintiti-va ce spunea Churchill si ne repeta Ratiu).
   In loc de concluzie: n-am asteptat osanale si nici nu astept. Nici macar aprobari la ceea ce comentez. Singura mea asteptare este sa-mi fie respectat dreptul la opinie.
   P.S. Vazand politica redactiei vizavi de comentariile mele am renuntat o vreme la a mai citi si a mai comenta aici. Apoi m-am intrebat daca e corect fata de mine, in primul rand… Dar aici e mai complicat…
   Va doresc o zi frumoasa!

   --4 voturi
   +1
   -1
  10. @Greier:
   O observație: poate nu em fost eu suficient de explicit în formulare sau poate, iar, dvs. v-ați pripit nițel…😉
   .
   Chestia cu „fiecare Redacție își face propriile reguli” NU m-am referit nici pe departe LA PUBLICAREA DISCREȚIONARĂ A COMENTARIILOR , atât timp cât limbajul este corect și nu lezează interesele PRIVATE ale unei persoane. (Datoritâ acestei „politici discreționare” am și renunțat să mai comentez pe anumite site-uri , ca „aradon” de ecemplu…).😡
   .
   În „regulile fiecărei Redacții” mă refeream strict la ce comentam eu referitor le modul, zic eu, destul de diferit, de păstrare A ANUMITOR ARTICOLE la loc vizibil, pe Prima Pagină.
   La ASTA mă refeream că e dreptul fiecărei Redacții să-și popularizeze, mai mult sau mai puțin, unele DIN PROPRIILE ARTICOLE ! 😣
   .
   Sper că măcar acum m-am făcut mai corect înțeles! 😀

   +2 voturi
   +1
   -1
  11. … ca acest om a ‘initiat” o chestie cu niste bufnite actionate de baterii pentru a speria ciorile de pe bulevard.Sunt si niste articole in presa din acea vreme.Atunci am realizat ca nivelul acestui om este unul foarte limitat; cu asemenea indivizi nu te poti lauda si nici nu poti avea asteptari.Apoi, tot acest om, a venit cu ceva aparat care scaneaza arborii si apoi se va lua o decizie cu privire la soarta acelor arbori; iarasi nimic.In concluzie, totul este doar o oglinda in care se privesc „alesii” si cei care i-au ales, ca nu l-au votat extraterestri, sau da?

   +8 voturi
   +1
   -1
  12. @Mark Foarte bine ai punctat. Am citit pe net că oamenii l-au huiduit că a confundat Cargo cu Cargus, dar huiduielile au început înainte de confuzia lui. S-a urcat și el pe scenă când oamenii aplaudau frenetic formația și cereau bis. La început oamenii nu au huiduit ci au continuat să strige Cargo, Cargo. Iar când el a insistat și a continuat discursul au început să huiduie. Și poate are dreptate și @Ramo că oamenii erau supărați de proasta organizare. @Raluca Medeleanu poate ar trebui să puneți o întrebare Primăriei cu ce drept au închis polițiștii parcarea Ștrandului și parcarea Patinoarului, parcări publice din câte știu, nu parcarea privată a mahărilor Aradului. Că unele mașini opreau lângă polițiști și erau lăsate să intre, iar marea majoritatea (ăia care au și huiduit 🙂 ) erau hâșâiți

   +19 voturi
   +1
   -1
  13. Greierele lui Pinnochio

   @Dd
   M-am pripit eu (am ales varianta asta fiindca stiu ca va fi mai pe placul redactiei 😂). Cu simtul umorului e mai greu, caci mereu ma intreb daca toata lumea e botezata in apa, sau unii, din greseala, in otet.
   Din pacate, comentariile mele, desi n-au continut niciodata limbaj licentios, vulgar sau macar jignitor, au fost sterse doar pentru ca n-au convenit si pentru ca nu mi-am dat adevarata identitate (era la un moment dat la fel de importanta treaba asta cu identitatea mea precum era problema Cartaginei in senatul roman 😂). De aici si ”obsesia” mea la acest capitol. Dar o sa-mi treaca iarasi o perioada de timp, timp in care voi sta departe de ”Special” și in general de presa aradeana.
   Un weekennd frumos sa aveti!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.