vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Finala primului Campionat Național de Dragracing va avea loc pe Aeroportul Arad

  de Special Arad | 24 octombrie 2019, 8:41 AM | Auto | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. În weekendul 26-27 oct 2019 va avea loc la Arad, pe Aeroportul Internațional Arad, Finala primului Campionat Național de Dragracing din istoria României, disciplina în motorsport din acest an prin Federația Română de Automobilism Sportiv.

  Bătălia va fi spectaculoasă. Cursa are și participare internațională, piloți cu mașini extrem de modificate din Ungaria, Bulgaria, Moldova, Bosnia, Serbia și Croația dorind să ia startul la această etapă și să își măsoare mașinile pe cei 402 m în linie dreaptă. Românii se pregătesc și ei în garaje și service-uri urmând să țină piept concurenței și să lupte pentru supremație la clasele la care se înscriu. Mașini de peste 1500 cai putere din România, dar și din străinătate vă vor face pielea de găină pe pista de la Arad! La eveniment va fi și o zonă de expoziție auto.

  Programul evenimentului este:

  Sambata începând cu ora 10:00 până în jurul orelor 18:00

  Duminică de la ora 9:00 până în jurul orelor 17:00, finalele începând în jur de ora 13

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.