vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update S-a confirmat oficial că femeia din Frumușeni are o formă gravă de gripă și neoficial că e vorba de gripă porcină!

  de Special Arad | 30 martie 2015, 10:12 AM | Frumuşeni | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  ȘTIRI ARAD – Titlul principal: Femeie din Frumușeni, trimisă la Spitalul Județean cu suspiciune de gripă porcină?!

  O femeie de 64 de ani din comuna Frumușeni, al cărei soț ar fi decedat sâmbătă, în condiții încă neclare, a fost dusă cu ambulanța – în urmă aproximativ 30 de minute- la Spitalul Județean, medicul de familie scriind pe biletul de trimitere niște concluzii preliminare, raportate la simptomele pacientei. Cadrul medical suspicionează existența virusului AH1 N1!

  Contactată telefonic de Special Arad, DrGhiban Camelia, medicul de familie din Frumușeni, nu a confirmat, dar nici infirmat știrea, răbufnind ciudat la întrebările noastre cu o constatare… probabil apriorică: „Ca ulii sunteți!”

  UPDATE: S-a confirmat oficial că femeia din Frmușeni are o formă gravă de gripă și neoficial că e vorba de gripă porcină!

  Femeia trimisă de la cabinetul medicului de familie din Frumușeni direct la Spitalul Județean Arad cu suspiciune de gripă porcină a fost internată, iar medicii de la Infecțioase i-au recoltat  probe şi le vor trimite spre analiză  la Institutul Cantacuzino din Bucureşti. În câteva zile se va ști cu siguranță dacă gripa de care suferă femeia e porcină sau de altă natură decât cea transmisă, prin porci, de virusul AH1N1.
  Neoficial, se spune să gripa e, cu siguranță, de tip porcin – cu raportare la cele două cazuri recente (nici o lună) de decese cauzate de virusul mortal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.