Familiile răniților în urma exploziei de la Petromidia vor ca aceștia să fie transferați în străinătate

  de Special Arad | 4 July 2021, 11:40 AM | Naţional

  0

  Fiica unuia dintre bărbații răniți în explozia de vineri de la rafinăria Petromidia din Năvodari încearcă să facă tot posibilul pentru a-și transfera tatăl la o unitate medicală din afara țării. Până în acest moment, susține ea, autoritățile nu au refuzat transferul, dar nici nu l-au aprobat: „Așteptăm și sper să ne ajute, ținând cont de istoric, de ceea ce s-a întâmplat și la Colectiv”.

  Două dintre persoanele rănite în explozia de vineri de la rafinărie se află la spitalul Floreasca din Capitală, cu arsuri pe 25-30% din suprafaţa corpului, în timp ce un alt rănit a fost operat şi este în afara oricărui pericol la Spitalul Judeţean din Constanţa, potrivit unui comunicat al Rompetrol. A patra victimă a suferit răni uşoare şi a fost externată.

  Victimele exploziei sunt în stare stabilă, însă arsurile suferite sunt grave, susține fiica unui bărbat care este internat la Spitalul Floreasca. Tatăl său are arsuri pe față, mâini și picioare, dar și pe căile respiratorii.

  Sursă Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.