Familia Falcă a ajuns în fața judecătorilor, la divorț, prin avocați…

  de Special Arad | 21 septembrie 2016, 8:11 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Ieri a fost primul termen al procesului de divorț de la Judecătoria Arad, în care părțile sunt Ela – reclamant și Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad – pârât. Probabil din cauza publicității, cei doi soți nu s-au prezentat în fața magistraților, lăsându-se pe „seama” avocaților. Totuși, mai ales lipsa reclamantului la proces, adică Ela Falcă, a dus la suspendarea ședinței cel puțin până în momentul în care aceasta se va prezenta în fața magistratului-judecător.

  Cel mai probabil există o înțelegere între cei doi, putem spune deja astfel, foști soți (sau, cine știe?, poate se împacă…), așa încât o publicitate de orice fel nu i-ar face prea bine politicianului Gheorghe Falcă.

  Nu ne-ar mira deloc ca procesul, până la urmă, să fie cu ușile închise sau toată „tărășenia” să se desfășoare în fața unui notar.

  Soluția: Tip solutie: 242 c.pr.civ
  Solutia pe scurt: În baza art. 411, pct. 2 Cod procedură civilă SUSPENDĂ judecata
  Document: Încheiere – Suspendare    20.09.2016

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.