duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Falcă über alles! La mulți ani de ziua lui Hitler!

  de Mihai Todoca | 20 aprilie 2017, 3:12 PM | Pamflet

  1

  „Sehr geehrte Damen und Herren!”, azi, de la ora 17, Falcă al nost’ va prelua un nou mandat de președinte al PNL. Până când? Până se invalidează alegerile sau până la… infinit! Va fi doar o formalitate, deoarece candidează singur, micile scăpări ale contracandidaților au fost repede șterse asemeni blitzkrieg-ului aplicat de Hitler în Polonia.

  Este o zi fatidică, tovarăși, 20 aprilie este și ziua când s-a născut Hitler, un om care a fost, înainte de toate, om politic. Și câte a mai făcut el pentru a pune mâna pe putere, de la închirieri de avioane și mașini (pentru a ajunge cât mai repede peste tot în campania electorală) la incendierea Reichstagului. Astfel, el a ajuns Cancelar al Germaniei și a început să-și lase liberă imaginația. Asemeni a ajuns să facă și Falcă, candidat unic la șefia partidului. A mai „încins” o chermeză, a mai aruncat niște gunoaie pe străzi, a mai dat niște zâmbete în stânga și-n dreapta, niște funcții în CA-uri, pe ici pe colo, să se vadă că este recunoscător și el. Ce să-i faci la Falcă? Are suflet de mamă. Dar să nu credeți că nu e un luptător! Ei, aș! Are tupeul creatorului de supermarketuri, merge în țară, urlă, se dezlănțuie, dă pizza la oameni. Odată l-am văzut atât de nervos încât l-am văzut bătând… un apropou. Săracul, nu a scăpat întreg din mâinile lui Ghiță. Apropoul zicea că Falcă ar avea aspirații mai mari. Să meargă șef peste tot PNL-ul, nu doar la județ. Dar nu a apucat să ne zică mai multe. I-a dat Ghiță de l-a rupt!

  Diseară e programat Kristallnacht, „Noaptea de cristal” sau „Noaptea sticlei sparte” cum mai este recunoscută crunta noapte în istorie. Doar că aici nu se sparg niște vitrine, ci se ciocnesc pahare în cinstea marelui conducător în timp ce pARADisul arde!

  Așa că îi dăm înainte cu „Falcă über alles”! La mulți ani!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.