Falcă, interzis pe televiziune! Biroul executiv al PNL a luat decizia

  de Special Arad | 19 octombrie 2017, 4:46 PM | Naţional | Politikos | Știri Arad

  3

  Știri Arad. DC News scrie cine sunt comunicatorii PNL agreați de Biroul Executiv. Veți vedea, de exemplu, că Hilde Brandl, Leon Dănăilă, Daniel Zamfir, Gheorghe Falcă și Emil Boc se numără printre oamenii care nu sunt agreați pentru a reprezenta partidul în dezbaterile televizate.

  Ce se va întâmpla dacă această „lege” internă va fi încălcată? Conducerea partidului va dispune măsuri. În finalul articolului găsiți detalii despre cenzura din PNL.

  Deci, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, obișnuit al emisiunilor televizate, atât în Capitală cât mai ales pe plan local, va trebui să se obișnuiască cu ideea că nu va mai apărea pe micile ecrane, cel puțin pe plan național. El nu apare pe niciuna dintre liste. În schimb, Glad Varga sau Claudia Boghicevici sunt pe una dintre listele de comunicatori.

  Un alt arădean pe listele de comunicatori ai PNL este Bogdan Prișcă, fiul fostei directoare de la Spitalul Clinic Județean Arad, Mirandolina Prișcă.

  LISTA COMUNICATORILOR PNL AGREAȚI DE BIROUL EXECUTIV

  BIROUL EXECUTIV

  ILIE BOLOJAN
  MIRCEA HAVA
  RALUCA TURCAN
  IULIAN DUMITRESCU
  VLAD NISTOR
  VIRGIL GURAN
  FLORIN CÂȚU
  LAURENȚIU LEOREANU
  CRISTIAN BUȘOI
  ADRIAN OROS
  VICTOR PAUL DOBRE
  LUCIAN BODE
  FLORIN ROMAN
  DAN VÂLCEANU
  VIOREL BADEA
  VIRGIL POPESCU
  BEN ONI ARDELEAN
  COSTEL ALEXE
  BOGDAN HUȚUCĂ
  DANIEL BUDA
  NINI SĂPUNARU
  IONUȚ STEFAN
  CRISTI BUICAN
  ROBERT SIGHIARTĂU
  GEORGE ȘTIRBU

  DEPUTAȚI

  ADRIANA SĂFTOIU
  CĂTĂLIN PREDOIU
  IONUȚ STROE
  LUCIAN HEIUȘ
  MARA CALISTA
  MARA MAREȘ
  MARILEN PIRTEA
  MARIUS BODEA
  NICOLAE NEAGU
  OVIDIU RAEȚCHI
  PAVEL POPESCU
  RĂZVAN PRIȘCĂ
  VALERIA SCHELEAN
  CRISTINA TRĂILĂ
  CRISTI ROMANESCU
  FLORICA CHERECHEȘ
  GLAD VARGA
  IOAN CUPȘA
  IONEL PALĂR
  GABRIEL ANDRONACHE

  SENATORI

  ALINA GORGHIU
  CARMEN HĂRĂU
  CĂTĂLIN TOMA
  DANIEL FENECHIU
  ROMULUS BULACU
  GEORGE STÂNGĂ
  MARCEL VELA
  IULIA SCÂNTEI

  PREȘEDINȚI ORGANIZAȚII

  NELU TURC
  IONEL BOGDAN
  GEORGE FLUTUR
  NICOLAE ROBU
  ILIE ȘTEFAN
  CORNEL PIEPTEA

  ALȚI COMUNICATORI

  CRISTIAN BĂCANU
  MARIUS VINTILĂ
  DRAGOȘ DINCĂ
  FLORIN IVAN
  STELIAN BUZDUVEANU
  CIPRIAN CIUCU
  CRISTINA POCORA
  LUCIA VARGA
  STEUȚA TODEA
  DRAGOȘ GAROFIL
  CRISTIAN POPESCU
  CĂTĂLIN DEACONESCU
  LIGIA POPESCU
  GHORGHE IALOMIȚIANU
  RADU CARP
  MIHAI BELU
  MARIANA CÂMPEANU
  CĂTĂLIN BOBOC
  CRISTI RĂDULESCU
  PETRU LUHAN
  CLAUDIA BOGHICEVICI

  DC News scria despre de cenzura care există în PNL. „Având în vedere faptul că PNL nu este preluat suficient în mass-media, comunicarea trebuie făcută pe toate canalele de informații și mai ales între membri PNL. Parlamentarii, aleșii locali ai PNL trebuie să fie foarte buni comunicatori ai mesajelor PNL, prin stabilirea programelor de audiență și prin prezența în mediul outdoor și online. Sediile filialelor PNL trebuie să devină spații publice, de dezbatere. Către televiziuni va fi transmisă o listă de comunicatori agreați, iar în cazul în care vor fi chemate alte persoane din afara listei, PNL va lua măsuri.

  Va fi constituit, de asemenea, un grup de evaluare pentru acești comunicatori. În acest fel putem afla dacă persoanele respective sunt buni comunicatori ai mesajelor PNL și care este impactul pe care îl au asupra votanților PNL” – a fost decizia luată de BPN, informează DC News în exclusivitate.

  FOTO: flacara-rosie.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. SA SE INTERZICA SI POSTUL DE TELEVIZIUNE condus de Ghilea face propaganda antisemita si antireligie ortodoxa auzi tu ce permite pe post ;sa se interzica prin lege practicarea credintei ortodoxe!!!Si sa nu mai creada nimeni in Isus Hristos!!!Eu stiu ca sunteti cu totii pocaiti da asta nu va da dreptul sa va bateti joc de religia noastra.Chear nimeni nu vede din conducere toti ortodoxi sunt orbi? Eu nu am nimic impotriva pocatilor nici chear a celor care s-au pocait din interes in curma cu 3-4-5 ani vedeti desi ai cunosc totusi nu dau nume ,ca se cunoaste cine si de ce si ce interese i-a dus la “pocainta” Dumnezeu sa aibe mila de sufletele lor.

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.